Αρχική Τηλεόραση ΣΑΣΜΟΣ: Ο Μαθιός έρχεται αντιμέτωπος με τον Παύλο

ΣΑΣΜΟΣ: Ο Μαθιός έρχεται αντιμέτωπος με τον Παύλο

0

Στη επόμενο επεισόδιο της σειράς Σασμός θα δούμε πως η Μαρίνα προβληματίζεται για το πώς θα παρουσιάσει στον Παύλο τη σχέση της με τον Αντώνη. Διαβάστε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά στο επεισόδιο.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η μέρα της κηδείας του Άγγελου φέρνει πόνο κι αναστάτωση στο χωριό, καθώς το νέο για τον γυρισμό του Παύλου απλώνεται από στόμα σε στόμα. Η πίεση της εισαγγελέως, Αιμιλίας Ξενάκη οδηγεί την Καλλιόπη σε αποκαλύψεις.

Ο Μαθιός έρχεται αντιμέτωπος με τον Παύλο και οι απειλές που ανταλλάσσουν προμηνύουν νέο κύκλο αίματος. Η Αργυρώ συγκρούεται με τη Στέλλα για την υπεράσπιση της Καλλιόπης. Τα λόγια της Αιμιλίας προβληματίζουν τον Αντώνη, ο οποίος δεν διστάζει να ζητήσει βοήθεια από την Καλλιόπη,  προκειμένου να συλλάβει τον πραγματικό δολοφόνο του Άγγελου. Η ένταση μεταξύ των δύο οικογενειών θυμίζει καζάνι που σιγοβράζει, γι’ αυτό και ο παπα – Μιχάλης ζητά από τον Παύλο να μην εκδικηθεί τον φόνο του Άγγελου. Η Μαρίνα προβληματίζεται για το πώς θα παρουσιάσει στον Παύλο τη σχέση της με τον Αντώνη, την ίδια στιγμή που η Βασιλική αγωνιά για τυχόν αντίποινα των Βρουλάκηδων στην οικογένειά της. Δείτε όλα τα επεισόδια καθώς και περισσότερα Spoiler

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς