Αρχική Τηλεόραση ΕΛΙΦ: 10 + 3 φωτογραφίες – Καταιγιστικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια

ΕΛΙΦ: 10 + 3 φωτογραφίες – Καταιγιστικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια

0

Καθηλωτικές και ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΕΛΙΦ. Διαβάστε λοιπόν στο παρακάτω άρθρο τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια. Αναλυτικά βλέπουμε πως:

ΕΛΙΦ 16/9 – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 926

Η Ματσιντέ είναι πολύ χαρούμενη που βρίσκεται ξανά μαζί με την αδελφή της, μετά από τόσα χρόνια. Η Κιγιμέτ πάλι, θέλει να πάρει εκδίκηση από τη Ματσιντέ καθώς τη θεωρεί υπεύθυνη για όλα τα άσχημα, που της έχουν συμβεί.  Η Χουμεϊρά λαμβάνει ένα γράμμα από τον Ταρίκ, που της ζητάει να τον συγχωρέσει. Η κοπέλα αναστατώνεται αλλά δεν λέει τίποτα σε κανέναν.  Η Ματσιντέ όμως διαβάζει το γράμμα και μιλάει σχετικά στον Κερέμ. Ο Κερέμ πηγαίνει να βρει τη Χουμεϊρά. Την ίδια ώρα η Χουμεϊρά συναντάει τον άντρα του Ταρίκ για να του πει πως δεν θέλει πια καμία σχέση με τον Ταρίκ.  Η συνάντησή τους όμως καταλήγει σε καυγά. Ο Κερέμ φτάνει στο σημείο την κατάλληλη στιγμή και σώζει τη Χουμεϊρά.  Η Λεμάν είναι πολύ στεναχωρημένη επειδή ο Σαφάκ έχει αποφασίσει να παντρευτεί τη Ζουλιντέ και μιλάει σχετικά με την Αλέβ. Η Αλέβ την προτρέπει να εμποδίσει αυτό το γάμο.  Η Ελίφ είναι ενθουσιασμένη επειδή θα ξεκινήσει το σχολείο… Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω:

ELIF-22
ELIF-23
ELIF-24
ELIF-25
ELIF-26
ELIF-27
ELIF-28ΕΛΙΦ 17/9 – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 927

Η Ελίφ πρόκειται να ξεκινήσει σχολείο. Χρειάζεται όμως να αγοράσει σχολικά είδη και η Μελέκ δεν έχει χρήματα. Η Μελέκ ζητάει από το αφεντικό της προκαταβολή από το μισθό της. Η Ελίφ παίζει με μια φίλη της όταν ένας άντρας χτυπάει την πόρτα του σπιτιού.  Ο Εμιρχάν μιλάει με τον Τουφάν στη γειτονιά παρά το γεγονός ότι η Ζουλιντέ του το έχει απαγορεύσει. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω:

ELIF-29
ELIF-30
ELIF-31
ELIF-32
ELIF-33
ELIF-34Ο Τουφάν ρωτάει τον Εμιρχάν σχετικά με τον πατέρα του. Η Ζουλιντέ αναζητά παντού τον Εμιρχάν ενώ την ίδια ώρα ο Τουφάν τον μπερδεύει με όσα του λέει. Η Κιγιμέτ κάνει ό,τι μπορεί για να παραμείνει στην έπαυλη και υποκρίνεται πως είναι άρρωστη.  Υπάρχει κάποιος όμως στην έπαυλη, που δεν την πιστεύει…

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς