Αρχική Τηλεόραση ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ: Η Ελπίδα βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα

ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ: Η Ελπίδα βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Έρωτας φυγάς και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 98 που θα προβληθεί την Πέμπτη 16/2/23 θα δούμε πως η σχέση της Αλεξάνδρας και του Ιάσωνα, μετά τα νέα της εγκυμοσύνης της, είναι ακόμα τεταμένη. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr:

Επεισόδιο 98 – Πέμπτη 16/2/23

Η σχέση της Αλεξάνδρας και του Ιάσωνα, μετά τα νέα της εγκυμοσύνης της, είναι ακόμα τεταμένη. Τόσο, που δεν διστάζει να την απειλήσει πως έτσι και μάθει ότι το παιδί δεν είναι δικό του, δε θα μείνει στα λόγια, θα τη σκοτώσει. Η Δήμητρα θα συναντηθεί κρυφά με τον Σπύρο και θα τον ενημερώσει για τις καινούργιες πληροφορίες που συνέλεξε στην Αθήνα σχετικά με τον Φίλιππο και τη δράση του στην κατοχή. Η Ελπίδα βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα αφού, εκτός από τη σχέση της κόρη της με τον Νικόλα, έχει να αντιμετωπίσει και τους Δεμερτζήδες που κάνουν ότι μπορούν για να την εξοντώσουν οικονομικά. Ταυτόχρονα αυτή και η Χαρά θα δεχτούν ακόμη ένα γράμμα απ’ τον ανώνυμο εκβιαστή τους…

Δείτε όλες τις εξελίξεις και spoilers

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως η Ελπίδα απειλεί το Νικόλα με μήνυση ενώ η Δήμητρα φτάνει όλο και πιο κοντά στο να μάθει τί σχέση είχε ο Φίλιππος με το σκοτωμένο αδερφό της.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς