Αρχική Τηλεόραση Έρωτας φυγάς: Η Ουρανία έρχεται κοντά με τη Γεωργία, όντας συγκινημένη από...

Έρωτας φυγάς: Η Ουρανία έρχεται κοντά με τη Γεωργία, όντας συγκινημένη από την εγκυμοσύνη της

0

Στα προσεχή επεισόδια της σειράς «Έρωτας φυγάς» θα δούμε πως ο Ιάσωνας ανακαλύπτει ότι ένας κοινός τραπεζικός λογαριασμός του με τη Μαργέτα.

Ο Στρατής κατηγορείται άδικα για τον φόνο του Μίμη και ο Μάρκος αποφασίζει να τον βοηθήσει. Ρισκάροντας άλλη μία σφοδρή σύγκρουση με τον Ιάσωνα αποκαλύπτει ενώπιον της εισαγγελέως τον τρόπο φυγής του με την Αλεξάνδρα, που αθωώνει πανηγυρικά τον Στρατή. Ο Ιάσωνας ανακαλύπτει ότι ένας κοινός τραπεζικός λογαριασμός του με τη Μαργέτα έχει σχεδόν αδειάσει και στρέφει τα βέλη του προς τον Στέφανο. Η θολωμένη κρίση του τον φέρνει αντιμέτωπο με την Ουρανία που επιχειρεί να τον ηρεμήσει. Ενώ όλοι προετοιμάζονται για το μνημόσυνο της Μαργέτας, η ίδια εξακολουθεί να κρύβεται στην Αθήνα, κυριευμένη από φόβο, καθώς οι εξωτερικές απειλές πυκνώνουν μέρα με τη μέρα.
Δείτε το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου εδώ
Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε:

Η Ουρανία έρχεται κοντά με τη Γεωργία, όντας συγκινημένη από την εγκυμοσύνη της. Το ίδιο και η Άννα με τη Ρηνιώ που της ενώνει ο βιασμός τους. Ενώ η Μαργέτα βρίσκεται αποκλεισμένη στο κρησφύγετο της και οι προμήθειες τελειώνουν, η Ελπίδα συνέρχεται.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς