Αρχική Τηλεόραση ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ: Η Γιάννα αποκαλύπτει στη μητέρα της όλη την αλήθεια για...

ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ: Η Γιάννα αποκαλύπτει στη μητέρα της όλη την αλήθεια για τον λόγο που γύρισε στο χωριό

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA «Μαύρο Ρόδο» και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 32 που θα προβληθεί την Κυριακή 4/12/22 θα δούμε πως ο Ζαμάφτας θα βρεθεί στο μαγειρείο μαζί με την Τασούλα και την οικογένεια της Γιάννας. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr:

Η Γιάννα αποκαλύπτει στη  μητέρα της όλη την αλήθεια για τον λόγο που γύρισε στο χωριό και για τον μεγάλο κίνδυνο που διατρέχει. Ο Γεράσιμος, χωρίς να το καταλάβει, προτείνει μία λύση στην Ευτυχία που μπορεί να αποτελέσει λύση στο πρόβλημα της Γιάννας. Ο Πέτρος συναντιέται με την Αγγελική στο ξενοδοχείο. Πώς θα αντιδράσει η Ηγουμένη στον ισχυρισμό της Κασσιανής ότι είναι στο πλευρό της η Ελισάβετ με την Αυξεντία; Οι ερωτήσεις του Μανόλη, για το λάπτοπ του Στέλιου Διακοσάββα, θα ξυπνήσουν τραυματικές αναμνήσεις στην Ελισάβετ. Ο Ζαμάφτας θα βρεθεί στο μαγειρείο μαζί με την Τασούλα και την οικογένεια της Γιάννας.

Δείτε όλες τις εξελίξεις της σειράς εδώ

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως ο Πέτρος ακολουθεί τη μητέρα του και τελικά βρίσκει το αμάξι της στο ξενοδοχείο που μένει ο Βίκος. Η Ευτυχία βρίσκει ζωντανή την κόρη της. Ο Λευτέρης θυμίζει στην κόρη του, κάτι από το παρελθόν της.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς