Αρχική Τηλεόραση Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Η Ειρήνη πλευρίζει εκ νέου τον Φίλιππο και...

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Η Ειρήνη πλευρίζει εκ νέου τον Φίλιππο και αποφασίζει να τον εκδικηθεί

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η γη της ελιάς» και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 60 που θα προβληθεί την Κυριακή 4/12/22 θα δούμε πως η Ιουλία ενημερώνει την Αθηνά για την προεκλογική συγκέντρωση στο σπίτι του Ισίδωρου. Δείτε στο www.nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά:

Ο Κωνσταντίνος και η Ισμήνη φεύγουν για τη Μάλτα, ενώ ο Δημοσθένης ζητά από τον Κωνσταντίνο να επιστρέψει άμεσα, γιατί το άνοιγμα της δουλειάς στην Αθήνα έχει μεγάλο ρίσκο και θα πρέπει να έχουν τον νου τους. Η Μυρτάλη προχωράει το σχέδιο που κατέστρωσε με τον Δημοσθένη και ζητά από τον Ισίδωρο γενική συνέλευση μετόχων. Ο θείος της, ωστόσο, δεν την παίρνει και πολύ στα σοβαρά. Η Ιουλία ενημερώνει την Αθηνά για την προεκλογική συγκέντρωση στο σπίτι του Ισίδωρου, παρουσία και του Εισαγγελέα, και η Αθηνά, προς έκπληξη όλων, αποφασίζει να παρευρεθεί. Η Ειρήνη πλευρίζει εκ νέου τον Φίλιππο ο οποίος, προκειμένου να απαλλαγεί από εκείνη, την προσβάλλει πολύ άσχημα. Η Ειρήνη πεισμώνει και αποφασίζει να τον εκδικηθεί.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις και τα spoilers

Διαβάστε τη συνέχεια

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως μια περίεργη πτυχή του χαρακτήρα της Ειρήνης αποκαλύπτεται τη στιγμή που μπαίνει σε ένα κατάστημα και κλέβει ένα προϊόν πολύ μικρής αξίας. Ο Στάθης αγνοεί τη συμβουλή του Κουράκου και συνεχίζει να παρακολουθεί το κύκλωμα των απαγωγέων ανηλίκων, αυτή τη φορά όμως το παρακάνει.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς