Αρχική Τηλεόραση ΓΛΥΚΑΝΙΣΟΣ: Η Ραζάν υπογράφει τα χαρτιά που της δίνουν την αποκλειστική κυριότητα...

ΓΛΥΚΑΝΙΣΟΣ: Η Ραζάν υπογράφει τα χαρτιά που της δίνουν την αποκλειστική κυριότητα της ταβέρνας

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Γλυκάνισος» και συγκεκριμένα στο εικοστό έβδομο επεισόδιο που θα προβληθεί το Σάββατο 10/12/22 θα δούμε πως ο Θανάσης καλεί τον Στρατή και του ζητά να επιβεβαιώσει το άλλοθί του τη νύχτα του φόνου, αλλά ο Στρατής αρνείται να του πει με ποια ήταν, για να προστατέψει τη Ραζάν.

Επεισόδιο 27. Έχοντας πείσει την τράπεζα να μην χρηματοδοτήσει τον Μενέλαο, ο Φίλιππος πιστεύει ότι έχει το πάνω χέρι και ζητά ξανά από τον Μενέλαο να σκεφθεί τον μεταξύ τους συνεταιρισμό. Παράλληλα, ο Θανάσης συναντιέται με τη Μαργαρίτα και τη ρωτάει αν πιστεύει ότι ο Στρατής είναι ικανός για φόνο. Εκείνη του λέει ότι στο μυαλό του Στρατή υπάρχει μόνο ο έρωτάς του για μια Σύρια. Ο Θανάσης καλεί τον Στρατή και του ζητά να επιβεβαιώσει το άλλοθί του τη νύχτα του φόνου, αλλά ο Στρατής αρνείται να του πει με ποια ήταν, για να προστατέψει τη Ραζάν. Εν τω μεταξύ, η Αναστασία βρίσκει τον Χάρη που ζωγραφίζει κοντά στη θάλασσα και η ατμόσφαιρα ανάμεσά τους είναι ηλεκτρισμένη. Κι ενώ η Ραζάν υπογράφει τα χαρτιά που της δίνουν την αποκλειστική κυριότητα της ταβέρνας, ο Θανάσης πηγαίνει στην ταβέρνα και την ρωτάει αν τη νύχτα του φόνου του Αντρέα, ήταν με τον Στρατή.

Δείτε όλες τις εξελίξεις και spoilers

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως ο Φίλιππος πάει στην τράπεζα και ζητάει από τον διευθυντή να μη δώσει δάνειο στην εταιρεία του Μενέλαου. Ο Περικλής όμως, έχει κρυμμένο έναν «άσσο στο μανίκι».

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς