Αρχική Τηλεόραση ΑΓΡΙΑ ΓΗ: Η Ελπίδα με τον Άρη νιώθουν πολύ ερωτευμένοι και το...

ΑΓΡΙΑ ΓΗ: Η Ελπίδα με τον Άρη νιώθουν πολύ ερωτευμένοι και το εκφράζουν ο ένας στον άλλον

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγρια γη και συγκεκριμένα στο εξηκοστό δεύτερο επεισόδιο που θα προβληθεί την Τρίτη 13/12/22 θα δούμε πως ο Βλάσσης συνεχίζει τους εκβιασμούς του, αλλά ο Μάνος, που επιστρέφει, του επιφυλάσσει μια δυσάρεστη έκπληξη. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr:

Επεισόδιο 62 – Τρίτη 13/12/22

Η Ελπίδα με τον Άρη νιώθουν πολύ ερωτευμένοι και το εκφράζουν ο ένας στον άλλον. Η Όλγα, απ’ την άλλη, καταλαβαίνει την κρυφή τους σχέση και δυσαρεστείται. Παράλληλα, η εξαφάνιση της Μυρτώς, τους έχει αναστατώσει όλους και την ψάχνουν. Ο Γιώργος ομολογεί στη Νάντια την απογοήτευσή του για το παρελθόν της κι εκείνη φεύγει ηττημένη ενώ ο Μάνος ανακοινώνει τα καλά νέα της υγείας του στον Άρη και την Ελπίδα, που ανυπομονούν για την επιστροφή του. Ο Άρης με τον Βαγγέλη καταστρώνουν ένα σχέδιο και η απάτη του Βλάσση αποκαλύπτεται στον Γρηγόρη και τον Θωμά. Μια αδιαθεσία της Μυρτώς, θα τη φέρει για πρώτη φορά κοντά και στους δυο γιους της. Ο Βλάσσης συνεχίζει τους εκβιασμούς του, αλλά ο Μάνος, που επιστρέφει, του επιφυλάσσει μια δυσάρεστη έκπληξη. Η Όλγα ζητά απ’ την Ελπίδα να χωρίσει τον Άρη και την στριμώχνει μπροστά στον Κωστή.

Δείτε όλες τις εξελίξεις και spoilers

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως ο Μάνος και ο Μιχάλης είναι στο Τελ Αβίβ για την επέμβαση του Μάνου και η αγωνία όλων κορυφώνεται, ενώ παράλληλα, η Άννα επισκέπτεται τον Αλέξη και η συμπεριφορά του τη σοκάρει. Κι ενώ όλοι ψάχνουν τη Μυρτώ, ο Άρης τη συναντά για πρώτη φορά μετά από χρόνια

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς