Αρχική Τηλεόραση Σασμός: «Θα δώσω και τη ζωή μου για να την κάνω ευτυχισμένη»

Σασμός: «Θα δώσω και τη ζωή μου για να την κάνω ευτυχισμένη»

0

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς «Σασμός» θα δούμε πως η Βασιλική ντύνεται νύφη κι ο Μαθιός γαμπρός, ενώ η Αργυρώ δεν σταματάει να σκέφτεται τον Αστέρη, πράγμα που προβληματίζει πολύ τη Μαρίνα.

Δείτε το τρέιλερ:

ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ (Μαρία Τζομπανάκη)
Η κεφαλή του σπιτιού.
Δεσποτική γυναίκα, αυταρχική και ταυτόχρονα θρησκευόμενη, που θέλει να τα ελέγχει όλα και να λύνει τα προβλήματα της οικογένειας αποφασιστικά. Για τους γιους της Μαθιό και Αστέρη είναι μάνα και πατέρας. Σκληρή, με καρδιά από πέτρα, εξαντλεί την αγάπη της στον πρωτότοκο γιο της τον Μαθιό, βάζοντας διακριτικά στο περιθώριο τον Αστέρη.

ΓΙΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ (Όλγα Δαμάνη)
Μάνα του Μάρκου Βρουλάκη, πεθερά της Μαρίνας, και γιαγιά της Αργυρώς και του Πέτρου.

Καλοσυνάτη, ολιγόλογη, μα διορατική, με λαϊκή σοφία και βαθιά αίσθηση του δικαίου.Συνομιλεί με τη φύση, παρατηρεί τα ασήμαντα αδιόρατα σημάδια και κάποιες φορές διαβάζει το μέλλον από το πέταγμα και τις κραυγές των πουλιών.

ΑΣΤΕΡΗΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ (Ορφέας Αυγουστίδης)
Ξεκίνησε σαν κτηνοτρόφος, αλλά σήμερα έχει δικό του μαγαζί κατασκευών αλουμινίου. Δευτερότοκος γιος της Καλλιόπης και μικρότερος αδερφός του Μαθιού.
Μεγαλώνει στη σκιά του αδελφού του λόγω της παθολογικής αγάπης που έχει η μάνα του στον πρωτότοκο γιο της, αλλά είναι πολύ αγαπημένος με τον αδερφό του, αν και διαφορετικοί χαρακτήρες. Γοητευτικός, σύγχρονος, γλεντζές και χωρίς να δίνει σημασία στον θεσμό της βεντέτας.

ΜΑΘΙΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ (Δημήτρης Λάλος)
Κτηνοτρόφος και αγρότης με οικονομική άνεση λόγω της οικογενειακής περιουσίας σε ζώα, σε χωράφια και ελιές. Είναι ο μεγαλύτερος αδελφός του Αστέρη κι έχει παθολογική εξάρτηση από τη μάνα του Καλλιόπη – η μόνη που τον διαβάζει σαν ανοιχτό βιβλίο. Απρόσιτος, τύπος που δεν μπορείς να ψυχολογήσεις εύκολα. Εργατικός, τρωτός ψυχικά, φαίνεται ψύχραιμος, αλλά είναι εύθικτος λόγω της καλυμμένης ευαισθησίας του.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς