Αρχική Τηλεόραση Τρία μίλια: Ο Μιχάλης φτάνει στο σημείο της παράδοσης των χρημάτων

Τρία μίλια: Ο Μιχάλης φτάνει στο σημείο της παράδοσης των χρημάτων

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Τρία μίλια θα δούμε πως ο Μιχάλης πληροφορείται πως ο αδελφός του έχει πέσει θύμα απαγωγής. Δείτε στο Nto-re-mi.gr όλες τις εξελίξεις.

Ο Μιχάλης φτάνει στο σημείο της παράδοσης των χρημάτων, με λίγα λεπτά καθυστέρηση. Οι εκβιαστές, όμως, έχουν ήδη φύγει. Ο Μιχάλης και ο Τίμος κυριεύονται από φόβο για το τι μπορεί να συμβεί στους ίδιους και στους δικούς τους. Ο Γεράσιμος, ο Λάμπης, ο Νικόλας και ο Πέτρος πιστεύουν πως η Φωτεινή κινδυνεύει από τον Ευθύμη και αποφασίζουν να την προστατεύσουν. Η ανησυχία τους μεγαλώνει, όταν συνειδητοποιούν ότι κανένας τους δε γνωρίζει τίποτα για το παρελθόν του. Παρόλα αυτά, η Φωτεινή είναι βέβαιη ότι ο Ευθύμης την αγαπάει και θέλει να τον στηρίξει. Η Λίζα περιμένει στο μαγαζί της τον Στέφανο, που της είχε πει ότι θα περάσει να συζητήσουν τα οικονομικά της προβλήματα, αλλά εκείνος δεν εμφανίζεται. Η Λίζα αρχίζει να τον αναζητάει, αλλά κανένας δεν τον έχει δει. Σύντομα, ο Μιχάλης πληροφορείται πως ο αδελφός του έχει πέσει θύμα απαγωγής από τους εκβιαστές του, ως αντίποινα στη μη έγκαιρη παράδοση των λύτρων… Διαβάστε περισσότερα Spoiler – Δείτε Online τα επεισόδια που ήδη έχουν προβληθεί.

Στα προηγούμενα άρθρα-επεισόδια είδαμε πως ο Μιχάλης πληροφορείται ότι πρόκειται να λάβει άμεσα την αποζημίωση του σκάφους του, από την ασφαλιστική εταιρεία. Ο Ευθύμης εκμυστηρεύεται στη Φωτεινή το παρελθόν του. Εκείνη, όμως, δεν είναι βέβαιη ότι της λέει όλη την αλήθεια.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς