Αρχική Τηλεόραση Η γη της ελιάς: «Ξαφνικά από ζευγάρι γίναμε φίλοι;»

Η γη της ελιάς: «Ξαφνικά από ζευγάρι γίναμε φίλοι;» [τρέιλερ]

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Η γη της ελιάς θα δούμε πως η Ασπασία έχει επιστρέψει στη Μάνη, αλλά δεν μπορεί να μείνει στο σπίτι της. Στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr μπορείτε να δείτε όλες τις λεπτομέρειες για το τι θα γίνει στη συνέχεια:

Επεισόδιο 209 (Δευτέρα 6 Ιουνίου). Ο Στάθης πηγαίνει στο σπίτι της Εύας για να της πει ότι τα ξαναβρήκε με τον Στέφανο, αλλά η αντίδρασή της του δείχνει ότι εκείνη προσπαθεί να απομακρυνθεί οριστικά από κοντά του. Ο Πότης έχει κάποια περίεργα συμπτώματα και επισκέπτεται την Αντιγόνη για να κάνει εξετάσεις. Η Ασπασία έχει επιστρέψει στη Μάνη, αλλά δεν μπορεί να μείνει στο σπίτι της, καθώς είναι φρεσκοβαμμένο. Έτσι, η Αρετή τής προτείνει να την φιλοξενήσει. Η δίκη της Μαρίνας ξεκινά. Ο Στέφανος είναι χαρούμενος καθώς το Πανεπιστήμιο στην Ισπανία όπου έκανε αίτηση για μεταπτυχιακό τον δέχεται. Η Ελένη βρίσκει έναν διευθυντή για να διαχειρίζεται τα bungalows και πλέον μπορεί, με μεγαλύτερη άνεση, να ακολουθήσει τον Στέφανο στο εξωτερικό. Ο Κουράκος λαμβάνει μεγάλη διάκριση στην Αστυνομία. Το δικαστήριο ανακοινώνει την ετυμηγορία για την υπόθεση της Μαρίνας. Δείτε το τρέιλερ.

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως η Μαρίνα αντιμετωπίζει τον Ανέστη, βάζοντάς τον με ένα παράδοξο τρόπο στη θέση του. Ο Λυκούργος ανακοινώνει σε όλους ότι τον Σεπτέμβριο θα ανοίξει και πάλι το δικηγορικό του γραφείο. Η Εύα κάνει τις πρώτες κινήσεις για να φύγει από τη Μάνη και να επιστρέψει στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς