Αρχική Τηλεόραση Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Ο Στάθης είναι ανένδοτος για το χωρισμό με...

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Ο Στάθης είναι ανένδοτος για το χωρισμό με την Ιουλία

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η γη της ελιάς» και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 164 που θα προβληθεί την Πέμπτη 4/5/23 θα δούμε πως ο Μάνος και ο Δημοσθένης προσπαθούν να πείσουν τον Στάθη να αναθεωρήσει τον χωρισμό του με την Ιουλία, αλλά εκείνος είναι ανένδοτος.

Μετά από συνεννόηση με τη Μαργαρίτα, ο Στάθης νοικιάζει το σπίτι της Θεοδώρας. Ο Ισίδωρος, αλλάζει την άποψή του για τον Στάθη και τονίζει στην Ιουλία πως έπραξε λανθασμένα. Εκείνη, όμως, δεν δείχνει διατεθειμένη να κάνει πίσω. Η Ευτυχία βασανίζεται από τύψεις όσο πλησιάζει ο γάμος της με τον Κουράκο. Ο Ορέστης ξεκινά για την Αθήνα, με τους ανθρώπους του Δημοσθένη να τον παρακολουθούν συνεχώς. Όταν τους αντιλαμβάνεται, προσπαθεί να αντιδράσει, αλλά στριμώχνεται σε παγίδα θανάτου.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις και τα spoilers

Διαβάστε τη συνέχεια

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως μεγάλη ένταση επικρατεί στο Σούνιο, καθώς η Μαρία συμπεριφέρεται περίεργα και η Αθηνά δείχνει να ενοχλείται. Η Ιουλία λέει στη Μαρίνα ότι έχει απογοητευτεί από τον Στάθη και θέλει να χωρίσουν οριστικά. Το χειρουργείο του Λυκούργου τελειώνει μετά από πολλές ώρες.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς