Αρχική Τηλεόραση ΤΡΙΑ ΜΙΛΙΑ: Η Λίζα και ο Στέφανος παίρνουν οδηγίες από το «Μάτι»...

ΤΡΙΑ ΜΙΛΙΑ: Η Λίζα και ο Στέφανος παίρνουν οδηγίες από το «Μάτι» για το τι πρέπει να κάνουν

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειρά Τρία μίλια και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 152 που θα προβληθεί την Πέμπτη 19/1/23 θα δούμε πως ο Πέτρος ζητάει από την Δέσποινα να του πει την αλήθεια για τη μητέρα του. Διαβάστε τη συνέχεια στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr:

Η Λίζα και ο Στέφανος παίρνουν οδηγίες από το «Μάτι» για το τι πρέπει να  κάνουν στην κλινική. Ο Στέφανος δεν θέλει να υπακούσει, αλλά η Λίζα του θυμίζει ότι κρατάνε όμηρο την Κάτια. Ο Τίμος και ο Ευθύμης λαμβάνουν ένα σημείωμα, που φωτίζει λίγο το μυστήριο της εταιρίας Stand Corpos και το ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτήν. Η Εύα κατηγορεί τη Δέσποινα ότι αυτή ευθύνεται που έφυγε για την Σουηδία. Η Ελένη ζητάει διευκρινίσεις από τον Χάρη για το μήνυμα του προς την Άρτεμη αλλά εκείνος αποφεύγει να της απαντήσει. Η Εύα εκμυστηρεύεται στον Πέτρο τον πραγματικό λόγο που την ανάγκασε να τον εγκαταλείψει. Ο Πέτρος ζητάει από την Δέσποινα να του πει την αλήθεια για τη μητέρα του. Ο Γεράσιμος ρωτάει τη Λένα αν ο Νικόλας επισκεπτόταν την Κάτια στο σπίτι, όταν ο ίδιος έλειπε. Ο Χρόνης φτάνει στην κλινική με αφόρητους πόνους, αλλά ένας χειρισμός του Μιχάλη χειροτερεύει την κατάστασή του.

Διαβάστε περισσότερα Spoiler

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Δείτε Online τα επεισόδια που ήδη έχουν προβληθεί

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως ο Γεράσιμος γυρίζει στο σπίτι πολύ ταραγμένος και λογομαχεί με την Κάτια. Εκείνη φεύγει από το σπίτι και συναντάει έναν επικίνδυνο άνθρωπο από το παρελθόν. Την ίδια στιγμή, το Μάτι ζητάει από τον Στέφανο ένα αντάλλαγμα, για όσα έχει κάνει για εκείνον…

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς