Αρχική Τηλεόραση ΣΑΣΜΟΣ: Η Καλλιόπη ακολουθεί κρυφά τη Βασιλική στο Ρέθυμνο και…

ΣΑΣΜΟΣ: Η Καλλιόπη ακολουθεί κρυφά τη Βασιλική στο Ρέθυμνο και…

0

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς Σασμός θα δούμε πως η Καλλιόπη πληροφορείται τις υποψίες που έχει η αστυνομία για τη Βασιλική και αποφασίζει να την παρακολουθήσει. Διαβάστε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά στο επεισόδιο.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ο Μαθιός και η Βασιλική έχουν κανονίσει το ταξίδι αναψυχής που περιμένουν τόσο καιρό, και ετοιμάζονται να φύγουν έχοντας βρει τις κατάλληλες δικαιολογίες για να μην καταλάβει κανείς πως θα φύγουν μαζί.

Στο Επεισόδιο 41 θα δούμε πως ο Αντώνης ρωτάει τον Μαθιό αν η Βασιλική υπάρχει περίπτωση να έχει εραστή. Ο Μαθιός το αρνείται έξαλλος, αλλά του μπαίνουν υποψίες ότι παρακολουθούν τη Βασιλική και ακυρώνει την εκδρομή τους χωρίς να της αποκαλύψει τον λόγο. Ο Πέτρος ζητάει από την Αργυρώ να γυρίσει σπίτι, χωρίς αποτέλεσμα. Από την άλλη ο Αστέρης της ζητάει να φύγουν μαζί για την Αθήνα και η Αργυρώ δέχεται, αλλά προβληματίζεται για το πώς θα το πάρουν οι δικοί της. Η σχέση του Πέτρου με την Σεμίνα προχωράει κρυφά και η Σεμίνα ζητάει χρόνο από τον Πέτρο για να χωρίσει με τον Διονύση. Ο Άγγελος συνεχίζει να ψάχνει για την ιστορία της Ανθούλας. Η Καλλιόπη πληροφορείται τις υποψίες που έχει η αστυνομία για τη Βασιλική και αποφασίζει να την παρακολουθήσει. Κι ενώ ο Μαθιός με την Βασιλική κανονίζουν να βρεθούν στο Ρέθυμνο, δεν ξέρουν ότι εκεί έχει ακολουθήσει τη Βασιλική κι η Καλλιόπη… ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς