Αρχική Τηλεόραση Σασμός – Sneak Preview: «Αυτό αφορά σ’ εμένα και την οικογένειά μου...

Σασμός – Sneak Preview: «Αυτό αφορά σ’ εμένα και την οικογένειά μου και θα το λύσω εγώ»

0

«Άκου να δεις Αστέρη, ο Αντρέας όντως έχει έρθει με άγριες διαθέσεις, εγώ όμως του το ξεκαθάρισα, αν τολμήσει να κάνει το παραμικρό, θα με βρει απέναντί του» λέει η Μαρίνα στον Αστέρη, στο σημερινό επεισόδιο στη σειρά «Σασμός». Δείτε στο nto-re-mi.gr τη σκηνή πριν την προβολή του επεισοδίου:

Σασμός | Σεζόν 3 | Επεισόδιο 6 | Sneak Preview

Αργυρώ: Τι έγινε με τον Αντρέα μιλήσατε;

Μαρίνα: Μη μιλάς δυνατά παιδί μου θα μας ακούσει η γιαγιά σου.

Αργυρώ: Μαμά δεν ακούει, είναι πάνω με το παιδί δεν ακούει πες.

Μαρίνα: Άμα θέλει να μάθει κάτι στήνει ένα αφτί.. άσε θα της το πω εγώ με το μαλακό όταν θα είμαστε οι δυο μας, δε θέλω να αναστατωθεί.

Αστέρης: Από ότι φαίνεται μόνο εμείς θα αναστατωθούμε σήμερα.

Μαρίνα: Άκου να δεις Αστέρη, ο Αντρέας όντως έχει έρθει με άγριες διαθέσεις, εγώ όμως του το ξεκαθάρισα, αν τολμήσει να κάνει το παραμικρό, θα με βρει απέναντί του.

Αργυρώ: Και η Καλλιόπη ανησυχεί πολύ.

Αστέρης: Όχι δεν το δέχομαι, υποτίθεται έχουμε τελειώσει με αυτά τα πράγματα, δεν έχουμε κάνει επίσημα σασμό, αλλά είμαστε καλά μεταξύ μας είμαστε εντάξει δεν θα χάσουμε τον ύπνο μας τώρα για κάποιον που είναι εκτός τόπου και χρόνου.

Αστέρης: Όχι Μαρίνα δεν θα μπεις μπροστά δεν θα πας εσύ δεν είναι δικό σου θέμα, αυτό αφορά σ’ εμένα και την οικογένειά μου και θα το λύσω εγώ εδώ και τώρα και θα πάω να τον βρω. Πάω, τώρα.

Αργυρώ: Αστέρι που πας τώρα;

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς