Αρχική Τηλεόραση ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ: Η Κύρα επιστρέφει από την κόλαση

ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ: Η Κύρα επιστρέφει από την κόλαση

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA «Μαύρο Ρόδο» και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 137 που θα προβληθεί τη Δευτέρα 3/7 θα δούμε πως ο Καστρινός ενημερώνεται από τον γιατρό του για το δηλητήριο στο αίμα του.

Το κινητό του Φρέντι δίνει σήμα και η αστυνομία είναι πολύ κοντά στο να το εντοπίσει. Η Φιλαρέτη βρίσκεται έξω από την πόρτα του Βίκου και αντιμετωπίζει για πρώτη φορά το σκληρό πρόσωπο του γιου της. Ο Γεράσιμος το σκάει από την αστυνομία. Ο Λευτέρης κατηγορείται για την κλοπή των εικόνων. Κάποιοι έχουν αρχίσει να υποψιάζονται ότι η Πολυξένη βρίσκεται πίσω από την σκευωρία εις βάρος του Λευτέρη. Η Ελισάβετ έχει επιπλοκές με την εγκυμοσύνη της και ο γιατρός της λέει πως πρέπει να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο. Η Κύρα επιστρέφει από την κόλαση.

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως η Ελισάβετ απευθύνεται, για πρώτη φορά, στο αγέννητο μωρό της. Η Φιλαρέτη  πάει στην Πάτρα, εκλιπαρώντας να μάθει ποιος είναι ο γιος της. Θα αντέξει να αντικρίσει το βλέμμα του παιδιού που τόσα χρόνια αναζητά; Δείτε όλες τις εξελίξεις της σειράς εδώ – Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς