Αρχική Τηλεόραση Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Η Ευτυχία και ο Γιώργης διαλέγουν προσκλητήρια γάμου

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Η Ευτυχία και ο Γιώργης διαλέγουν προσκλητήρια γάμου

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η γη της ελιάς» και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 145 που θα προβληθεί την Τρίτη 4/4/23 θα δούμε πως ο Δημοσθένης και η Ασπασία ψάχνουν την Ειρήνη, ενώ ο Φίλιππος και η Βασιλική τούς λένε ψέματα για να την καλύψουν.

Μετά τις καινούριες ζωγραφιές που ανακάλυψε η Δήμητρα στο δωμάτιο της Φιλιώς, ο Εισαγγελέας δίνει άδεια παρακολούθησης του σπιτιού με κρυφές κάμερες. Η Αλκμήνη ψάχνει σπίτι για να μετακομίσει με την Αντωνία. Η Ευτυχία και ο Γιώργης διαλέγουν προσκλητήρια γάμου. Η Μυρτάλη προτείνει στον Αλέξη να ανοίξουν δικό τους εστιατόριο. Ο Δημοσθένης ενημερώνει τον Στάθη ότι θα κρατήσει τον ελαιώνα του και ότι μπορεί να συνεχίσει να δουλεύει εκεί επ’ αόριστον. Η Αθηνά επισκέπτεται τον Μιχάλη και, τρομοκρατημένη, του λέει ότι δέχεται απειλητικά τηλεφωνήματα από κάποιον που θέλει να τη σκοτώσει.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις και τα spoilers

Διαβάστε τη συνέχεια

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως η Δήμητρα εντοπίζει νέες ζωγραφιές της Φιλιώς που καθρεφτίζουν τον ψυχισμό της μικρής, αναγκάζοντας τον Κουράκο και τον Μιχάλη να αναλάβουν δράση.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς