Αρχική Τηλεόραση ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ: Ο Θύμιος και η Καλλιόπη προσπαθούν να ξεστομίσουν...

ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ: Ο Θύμιος και η Καλλιόπη προσπαθούν να ξεστομίσουν στη Χρύσα μια αλήθεια που δεν λέγεται με τίποτα

0

Δείτε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Χαιρέτα μου τον Πλάτανο που θα προβληθούν την εβδομάδα από Δευτέρα 6/3 έως Παρασκευή 10/3. Διαβάστε τι θα δούμε αναλυτικά:

Επεισόδιο 126o: Η Μαριλού και το μυστικό της έχουν αναστατώσει τον μισό Πλάτανο, μόνο που κανένας δεν φαίνεται πρόθυμος να το αποκαλύψει στον Τζώρτζη, ενώ η πρώην «αδερφή ψυχή» του μαζεύει τα μπογαλάκια της, χωρίς εξηγήσεις, και φεύγει από το χωριό. Ο Σίμος ακούει τυχαία τις εξομολογήσεις της Αγγέλας στη Μάρμω και ανάβει φωτιές στον Πετράν, αλλά φωτιές έχει ανάψει και ο Εγκέφαλος στη Βαλέρια και τον παπά, αφού ούτε το Φαμπερζέ θέλει να τους δώσει ούτε να φύγουν από το σπίτι του τους αφήνει. Ο Παναγής απαγορεύει στην Κατερίνα να πάει στο ιατρικό συνέδριο, με τον νέο της συνεργάτη, την ώρα που ο Τζώρτζης είναι αποφασισμένος να πάει στην Αθήνα και να μάθει την αλήθεια από τη Μαριλού, έστω και με… το ζόρι.

Επεισόδιο 127ο: Το σχέδιο του Ηλία και της Σύλβιας στέφεται με απόλυτη… αποτυχία, αφού ο Σώτος δε μπαίνει καν στη διαδικασία να υποψιαστεί πως μπορεί να συμβαίνει κάτι ερωτικό μεταξύ τους. Ο Τζώρτζης φέρνει τη Μαριλού πίσω στον Πλάτανο και, έξαλλος, την αναγκάζει να του πει όλη την αλήθεια. Ο Παναγής με τον Σίμο προσπαθούν να μάθουν περισσότερα για τον Άγγελο (Γιώργος Φλωράτος) και καταφέρνουν να βγάλουν λαβράκι, την ώρα που ο Εγκέφαλος προσπαθεί να βάλει φιτιλιές στη Βαλέρια, που είναι έτοιμη να ξανακυλήσει σε… παλιές κακές συνήθειες. Ο Κανέλλος, πάλι, προσπαθεί να βρει ποιος έκλεψε το όπλο του και φοβάται πως θα έχει άσχημα ξεμπερδέματα. Κι ενώ ο Πετράν και η Αγγέλα ετοιμάζονται να κλέψουν το Φαμπερζέ, συνειδητοποιούν πως δεν θα χρειαστεί, αφού ο Εγκέφαλος το θεωρεί καταραμένο και θέλει να το ξεφορτωθεί!

Επεισόδιο 128ο: Η άφιξη του Φαμπερζέ στο χωριό φέρνει για ακόμα μια φορά αναστάτωση, αφού η Βαλέρια ζητάει μερίδιο, ενώ τα νέα εθνικά λαμόγια του Πλατάνου, καταστρώνουν σχέδια για το πώς θα έρθει στα χέρια τους. Η Καλλιόπη δυσκολεύεται με το μυστικό που κρατάει και ζητάει από τον Θύμιο να τη βοηθήσει, ενώ ο Τζώρτζης διώχνει κακήν κακώς τη Μαριλού, για ακόμα μια φορά. Ο Ηλίας δεν το βάζει κάτω με τίποτα και συνεχίζει το σχέδιό του με τη Σύλβια, ενώ ο Σίμος μαθαίνει το περιβόητο μυστικό και παθαίνει σοκ. Ο Παναγής με την Κατερίνα προσπαθούν να ξεσκεπάσουν τον Άγγελο, ενώ ο Θύμιος άθελα του «ξεσκεπάζει» το σχέδιο της Αγγέλας και του Πετράν. Ο Χαραλάμπης και ο Κανέλλος αναλαμβάνουν δράση για να κάνουν… συλλήψεις, ενώ η Μάρμω με την Τούλα αναλαμβάνουν να κάνουν τον Σίμο να σωπάσει!

Επεισόδιο 129ο: Ο Κανέλλος αναγκάζεται να συλλάβει τον παπά και η Μάρμω, η οποία γίνεται πυρ και μανία και αποφασίζει να συνεφέρει τον εγγονό της, που φαίνεται ότι έχει βγει εκτός ελέγχου. Την ίδια ώρα, η Χρύσα προσπαθεί να εξομαλύνει τη σχέση της Μαριλούς με τον Τζώρτζη, χωρίς καμιά επιτυχία όμως. Ο Σώτος, πάλι, έχει καταλάβει το παιχνίδι της Σύλβιας και είναι αποφασισμένος να της το ξεπληρώσει με το ίδιο νόμισμα. Οι Πλατανιώτες απορούν πώς το πολύτιμο αβγό ξαναβρέθηκε στο χωριό τους, αφού η αστυνομική αρχή το παρέδωσε στα κεντρικά στην Αθήνα, ενώ όσοι γνωρίζουν την αλήθεια σφυρίζουν αδιάφορα. Κι ενώ ο Θοδωρής προσπαθεί να πείσει τον ξάδερφό του να φανεί μεγαλόψυχος, ο Θύμιος και η Καλλιόπη προσπαθούν να ξεστομίσουν στη Χρύσα μια αλήθεια, που δεν λέγεται με τίποτα.

Επεισόδιο 130ό: Η Χρύσα μαθαίνει το μυστικό που όλοι προσπαθούν να της κρύψουν και ο κόσμος της γκρεμίζεται. Την ίδια ώρα, γκρεμίζεται και ο κόσμος του παπά όμως, που έχει χάσει το πολύτιμο Φαμπερζέ μέσα από τα χέρια του και δεν μπορεί να το χωνέψει με τίποτα. Η Κατερίνα είναι αποφασισμένη να ξεσκεπάσει το παράνομο κύκλωμα που είναι μπλεγμένος ο Ζυγούρας και επιστρατεύει όλη της τη… γοητεία, ενώ η Μάρμω επισκέπτεται τον Εγκέφαλο και διαπιστώνει πως ο αδερφός του Βαγγέλα έχει αποτρελαθεί. Ο Σώτος, πάλι, δηλώνει «γκουρού του έρωτα» και είναι έτοιμος να ζήσει μια ελεύθερη σχέση με τη Φιλιώ ή τουλάχιστον έτσι λέει στη Σύλβια. Θα δεχτεί η Φιλίτσα να παίξει το παιχνίδι του, για να δώσει ένα μάθημα στον μπακάλη; Θα πέσει ο Άγγελος στην παγίδα της Κατερίνας;

Δείτε όλες τις εξελίξεις της σειράς

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς