Αρχική Τηλεόραση ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Ο Ακύλας κάνει μια αναπάντεχη πρόταση στην Μυρσίνη

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Ο Ακύλας κάνει μια αναπάντεχη πρόταση στην Μυρσίνη

0

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες θα δούμε πως Ο Παπά Γρηγόρης είναι αποφασισμένος να προχωρήσει το σχέδιο του και να γνωριστεί με τον παπα Νικόλα στη Μαραθέα. Διαβάστε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά στο επεισόδιο.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ο Λάμπρος πλέει σε πελάγη ευτυχίας με την εγκυμοσύνη της Ελένης κι αποφασίζουν να μοιραστούν τα ευχάριστα με όλο το χωριό. Ο παπά-Γρηγόρης αποφασίζει να βοηθήσει στην ανεύρεση των πτωμάτων του Ορφανίδη και των συντρόφων του και προχωράει σ’ ένα παράτολμο σχέδιο.

Επεισόδιο 78. Ο Ακύλας κάνει μια αναπάντεχη πρόταση στην Μυρσίνη. Η Ουρανία ζητά διαζύγιο από τον Κυριάκο που πάει να λογαριαστεί με τον Άλκη. Ο Ζάχος προσπαθεί να διαχειριστεί τα νέα για την εγκυμοσύνη της Ελένης κι έρχεται σε σύγκρουση με τη Μάρω. Η Βιολέτα τα βάζει με τον Σταμάτη για τον Ζαχαρία. Ο Κωνσταντής με το Νικηφόρο προσπαθούν να προσεγγίσουν τους αγρότες στις Καρυές αλλά δεν βρίσκουν ανταπόκριση. Ο Πέτρος έρχεται σε σύγκρουση με το Νικηφόρο που φοβάται για την Ασημίνα. Ο Παπά Γρηγόρης είναι αποφασισμένος να προχωρήσει το σχέδιο του και να γνωριστεί με τον παπα Νικόλα στη Μαραθέα. Ο Σέργιος με τον Φώτη και τον Ζαχαρία επισκέπτονται κρυφά το σπίτι του Δούκα και κάνουν μια μεγάλη ανακάλυψη. Όλες οι εξελίξεις της σειράς “Άγριες Μέλισσες”

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς