Αρχική Τηλεόραση ΣΑΣΜΟΣ: Εκτάκτως σήμερα – Ο παπα–Μιχάλης προσπαθεί να αποτρέψει τον Παύλο από...

ΣΑΣΜΟΣ: Εκτάκτως σήμερα – Ο παπα–Μιχάλης προσπαθεί να αποτρέψει τον Παύλο από το να αποκαλυφθεί

0

Στη επόμενο επεισόδιο της σειράς Σασμός θα δούμε πως ο Μαθιός επιστρέφει στο σπίτι ελεύθερος, την ώρα που η Καλλιόπη αρνείται να αποκαλύψει τον πραγματικό λόγο της δολοφονίας του Άγγελου. Διαβάστε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά στο επεισόδιο που θα προβληθεί σήμερα Σάββατο 1/10.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ο Παύλος αποκαλύπτεται στην γιαγιά Ειρήνη και της εξηγεί γιατί εξαφανίστηκε όλα αυτά τα χρόνια. Καθώς το νέο για την ομολογία της Καλλιόπης φτάνει από στόμα σε στόμα σε όλο το χωριό, ενώ η Μαρίνα προσπαθεί να βάλει φρένο στον θυμό της Αργυρώς.

Ο Μαθιός επιστρέφει στο σπίτι ελεύθερος, την ώρα που η Καλλιόπη αρνείται να αποκαλύψει τον πραγματικό λόγο της δολοφονίας του Άγγελου. Η Στέλλα μεταφέρει τον Αστέρη στο νοσοκομείο, και εκεί θα ανακαλύψει κάτι που θα τη συνταράξει. Η γιαγιά ετοιμάζει την υποδοχή του Παύλου στο σπίτι, ενώ η Μαρίνα και η Αργυρώ ανησυχούν ότι η γιαγιά τα έχει χαμένα. Ο παπα–Μιχάλης προσπαθεί ανάστατος να αποτρέψει τον Παύλο από το να αποκαλυφθεί, αλλά πλέον τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους. Οι αναμνήσεις που ξυπνούν στο μυαλό του, τον οδηγούν στο να εμφανιστεί από τη χώρα των νεκρών, και να επισκεφτεί το σπίτι των Σταματάκηδων. Δείτε όλα τα επεισόδια καθώς και περισσότερα Spoiler

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς