Αρχική Τηλεόραση ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη περιμένει την Ελένη στο γραφείο του...

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη περιμένει την Ελένη στο γραφείο του Ντούνια

0

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες θα δούμε πως η Ουρανία παίρνει μια παράτολμη απόφαση για να βοηθήσει τον Μπάμπη, αλλά με κίνδυνο να προκαλέσει την οργή του Κυριάκου. Διαβάστε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά στο επεισόδιο.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Ασημίνα μαζί με τον Πέτρο κινδυνεύουν να συλληφθούν απ’ την αστυνομία, ενώ η Ελένη της ζητά να παραιτηθεί απ’ την εφημερίδα. 

Δευτέρα 11/10/2021, Επεισόδιο 9. Η δίκη για την δολοφονία του Θέμελη συνεχίζεται με τις καταθέσεις των τριών παιδιών του Δούκα και οι δυο πλευρές ρίχνονται στη μάχη με όλα τους τα όπλα. Ο Ακύλας προσπαθεί να κερδίσει την εύνοια του χωριού, ενώ ο Ζάχος τον προσεγγίζει με σκοπό να μάθει αν έχει σχέση με τη δίωξη του Λάμπρου. Ο Άγγελος θα έχει μια ιδιαίτερη συνάντηση με τον Πέτρο που θα φέρει καινούρια μπλεξίματα. Η Ουρανία παίρνει μια παράτολμη απόφαση για να βοηθήσει τον Μπάμπη, αλλά με κίνδυνο να προκαλέσει την οργή του Κυριάκου. Η Ελένη με τη σειρά της, κάνει τα πάντα για να φέρει πίσω τον Λάμπρo και φτάνει μέχρι το γραφείο του Ντούνια, όπου εκεί την περιμένει μια πολύ δυσάρεστη εξέλιξη… ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς