Αρχική Τηλεόραση ΕΛΙΦ: 9 + 1 φωτογραφίες – Η Χουμεϊρά βλέπει τον Ταρίκ να...

ΕΛΙΦ: 9 + 1 φωτογραφίες – Η Χουμεϊρά βλέπει τον Ταρίκ να αγκαλιάζει τη Ράνα

0

Καθηλωτικές και ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΕΛΙΦ. Διαβάστε λοιπόν στο παρακάτω άρθρο τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια. Αναλυτικά βλέπουμε πως:

Πέμπτη 19/8 – Επεισόδιο 909

Η Βιλντάν ενοχλείται από την ιδιαίτερη σχέση, που έχουν αναπτύξει η Σερσέ (Μελέκ) και η Ελίφ. Ο γιατρός της Παρλά της δίνει εξιτήριο και της ζητάει να συνεχίσει να κάνει καθημερινά τις ασκήσεις της γιατί μπορεί να έχει έτσι την ευκαιρία να ξαναπερπατήσει. Η Παρλά μιλάει στον Κερέμ για το όνειρο που είδε και ήταν ντυμένη νύφη ενώ έμπαινε στην έπαυλη. Ο Κερέμ κάνει την ίδια φαντασίωση αλλά στη θέση της Παρλά είναι ντυμένη στα λευκά η Σουρεγιά, η γυναίκα, που πραγματικά αγαπάει.  Η Χουμεϊρά πηγαίνει στο σπίτι της Ράνα για να της μιλήσει και να μοιραστεί μαζί της τα προβλήματά της. Η Χουμεϊρά της τηλεφωνεί λίγο πριν φτάσει σπίτι της και ενώ η Ράνα ετοιμάζεται να φύγει για να πάει να βρει τον Ταρίκ. Η Ράνα απαντάει στην κλήση της Χουμεϊρά και της λέει πως δεν είναι στην πόλη, για να την αποφύγει.  Δεν ξέρει όμως πως η Χουμεϊρά είναι πολύ κοντά και τη βλέπει και δεν καταλαβαίνει γιατί της είπε ψέματα. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω:

ELIF-14
ELIF-16
ELIF-19 Η Χουμεϊρά αποφασίζει να την ακολουθήσει και η Ράνα την οδηγεί, χωρίς να το ξέρει, στον Ταρίκ. Η Χουμεϊρά βλέπει τον Ταρίκ να αγκαλιάζει τη Ράνα. Συνειδητοποιεί πως η Ράνα ήταν τόσο καιρό η άλλη γυναίκα στη ζωή του άντρα της. Ο Ταρίκ λέει στη Ράνα πως πρέπει να συναντήσουν κάποιον για να κανονίσουν τις λεπτομέρειες της φυγής τους και μπαίνουν στο αυτοκίνητο. Η Χουμεϊρά τους ακολουθεί. Ο Ταρίκ εξηγεί το σχέδιο του στη Ράνα πως θα το σκάσουν με καράβι. Η Ράνα δεν χαίρεται με αυτή την προοπτική και αρχίζει να έχει δεύτερες σκέψεις. Δεν θέλει να φύγει με αυτόν τον τρόπο από τη χώρα.  Η Χουμεϊρά νιώθει έντονες συσπάσεις και σταματάει το αυτοκίνητο, δεν μπορεί να τους ακολουθήσει, οι πόνοι της είναι αφόρητοι.  Ο Κερέμ φέρνει την Παρλά στην έπαυλη και η κοπέλα είναι πολύ χαρούμενη που βρίσκεται εκεί. Η Ματσιντέ της υπόσχεται να κάνουν ό,τι μπορούν για να νιώθει άνετα. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω:

ELIF-21
ELIF-22
ELIF-25 Ο Κερέμ ανακοινώνει στη μητέρα του πως αυτός και η Παρλά σκοπεύουν να παντρευτούν. Η Ματσιντέ μένει άφωνη. Η Παρλά σκέφτεται πως η Ματσιντέ δεν είναι ευχαριστημένη επειδή η νύφη της θα είναι ανάπηρη.  Η Ματσιντέ εξηγεί πως δεν είναι αυτός ο λόγος που δείχνει τόσο ξαφνιασμένη και τους προειδοποιεί για τη σοβαρότητα της απόφασής τους. Όταν η Ματσιντέ μένει μόνη της με τον Κερέμ του λέει πως η ανακοίνωση του την ξάφνιασε. Δεν πιστεύει πως αγαπάει την Παρλά και πως  την παντρεύεται επειδή τη λυπάται.  Ο Κερέμ λέει στη μητέρα του πως έχει πάρει την απόφασή του και αυτό δεν αλλάζει. Η Σουρεγιά ακούει τη συζήτησή τους και δεν αντέχει.  Πηγαίνει στο δωμάτιο της και ξεσπάει σε κλάματα.  Η Ματσιντέ τηλεφωνεί στη Χουμεϊρά και εκείνη δεν απαντάει. Η Ματσιντέ ανησυχεί για την κόρη της και η Βιλντάν της λέει πως ίσως έχει καθυστερήσει να επιστρέψει επειδή έχει κίνηση. Η Ματσιντέ νιώθει πως κάτι κακό συμβαίνει… Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω:

ELIF-27
ELIF-28

Παρασκευή 20/8 – Επεισόδιο 910

Η Ματσιντέ ρωτάει τον Κερέμ αν έχει μιλήσει με την αδελφή του και ο Κερέμ αρχίζει να ανησυχεί και εκείνος. Τηλεφωνεί στη Χουμεϊρά αλλά η κοπέλα δεν απαντάει. Ο Ταρίκ και η Ράνα περιμένουν να συναντήσουν τον άνθρωπο που θα τους βοηθήσει να το σκάσουν με καράβι αλλά η κοπέλα έχει αρχίσει να έχει αμφιβολίες και φοβάται πως ο Ταρίκ δεν έχει πια χρήματα. Ο Ταρίκ τη διαβεβαιώνει πως δεν υπάρχει οικονομικό θέμα και η Ράνα ανακουφίζεται.  Ο Κερέμ και η Ματσιντέ ανησυχούν για τη Χουμεϊρά. Η Σουρεγιά προσπαθεί να τους καθησυχάσεια αλλά είναι αδύνατον.  Ο Κερέμ πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα να ζητήσει βοήθεια από έναν φίλο του για να την εντοπίσουν. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω:

ELIF-30
ELIF-33 Η Παρλά ζητάει να δει τον Κερέμ αλλά εκείνος έχει φύγει και η Σουρεγιά την ενημερώνει. Ο Κερέμ επιστρέφει χωρίς να έχει βρει την αδελφή του. Ξαφνικά ο Κερέμ δέχεται ένα τηλεφώνημα από το νοσοκομείο σχετικά με τη Χουμεϊρά. Ο Κερέμ και η Ματσιντέ πηγαίνουν αμέσως στο νοσοκομείο και εκεί μαθαίνουν τα άσχημα νέα. Η Χουμεϊρά είναι καλά αλλά το παιδί της γεννήθηκε νεκρό. Η Χουμεϊρά είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση.  Η Μελέκ δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει πως βρήκε την κόρη της. Η Βιλντάν τη βλέπει δακρυσμένη και αγανακτά γιατί δεν αντέχει να βλέπει πια ανθρώπους να κλαίνε στην έπαυλη. Η Βιλντάν τη ρωτάει αν έχει παιδιά και δεν ξέρει τι πρέπει να απαντήσει…

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς