Αρχική Τηλεόραση ΗΛΙΟΣ: Η Ελένη σοκάρεται απ’ την ομολογία του Ιάσωνα

ΗΛΙΟΣ: Η Ελένη σοκάρεται απ’ την ομολογία του Ιάσωνα

0

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς ΗΛΙΟΣ βλέπουμε πως ο Σπύρος, λίγα λεπτά πριν τον γάμο του με την Νέλλη, της ομολογεί το ψέμα που της έχει πει για τον Μιχάλη… Διαβάστε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά στο επεισόδιο.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ο Παύλος αντιμετωπίζει δίλημμα για το αν θα μιλήσει στην Αλίκη για την επιστροφή της μητέρας της Αζίζα… Η Αλίκη έχει μια συνάντηση που θα τη σοκάρει και θα ανατρέψει για άλλη μια φορά τη ζωή της, αλλάζοντας πολλές ισορροπίες. Η Μυρτώ πιέζει τον Ιάσωνα να βρεθούν ξανά κι εκείνος αποφασίζει να πει όλη την αλήθεια στην Ελένη για όσα συνέβησαν στο Λονδίνο.

Επεισόδιο 115. Η Αλίκη, σοκαρισμένη απ’ την ξαφνική επίσκεψη της Λεϊλά, ζητάει τη βοήθεια του Χρήστου. Οι πληροφορίες που παίρνει για αυτή τη γυναίκα την ανησυχούν ακόμη περισσότερο. Όταν μαθαίνει ότι ο Παύλος γνώριζε ήδη για την επιστροφή της, συγκρούεται μαζί του, αλλά έχει να αντιμετωπίσει και την Αζίζα που δείχνει να μην την εμπιστεύεται πια… Η Ελένη σοκάρεται απ’ την ομολογία του Ιάσωνα. Ο Σπύρος, λίγα λεπτά πριν τον γάμο του με την Νέλλη, της ομολογεί το ψέμα που της έχει πει για τον Μιχάλη… Δείτε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς