Αρχική Τηλεόραση Μαύρο ρόδο: «Η δολοφονία της γυναίκας μου και η απαγωγή του γιου...

Μαύρο ρόδο: «Η δολοφονία της γυναίκας μου και η απαγωγή του γιου μου δεν πρόκειται να μείνουν στο συρτάρι σου»

0

«Ούτε καν ποιος είναι ο εκτελεστής το πιο βασικό. Αν δεν βρούμε αυτό δεν μπορούμε να προχωρήσουμε πάντα η έρευνα θα σκοντάφτει» λέει ο Δαμαλάς στον Θέμη στο αποψινό επεισόδιο της σειράς Μαύρο ρόδο. Δείτε στο nto-re-mi.gr το sneak preview και τον διάλογο που έχουν οι δυο τους:

Δαμαλάς: Ότι για να κάνω τη δουλειά μου πρέπει να δω κάποια στοιχεία και εδώ δεν υπάρχει τίποτα. Ούτε καν ποιος είναι ο εκτελεστής το πιο βασικό. Αν δεν βρούμε αυτό δεν μπορούμε να προχωρήσουμε πάντα η έρευνα θα σκοντάφτει.

Θέμης: Θα βρεις τρόπο να την προχωρήσεις. Η δολοφονία της γυναίκας μου και η απαγωγή του γιου μου δεν πρόκειται να μείνουν στο συρτάρι σου.

Δαμαλάς: Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Το στοίχημα πλέον είναι προσωπικό. Εγώ απλά ήρθα εδώ για να σε ενημερώσω εσύ θέλω να μου δείξεις εμπιστοσύνη και να μην ανακατευτείς πουθενά. Άφησέ το όλο πάνω μου.

Θέμης: Δεν εμπιστεύομαι κανέναν. Αν εμπιστευόμουν δεν θα ήμουν εδώ να μιλάμε τώρα.

Δαμαλάς: Όπως και να έχει. Το θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις. Αν δε βρω τη λύση κινδυνεύει η θέση μου. Οπότε μπορείς να μείνεις ήσυχος. Η εξιχνίαση της υπόθεσης είναι για μένα μονόδρομος.

Λουκάς: Τι κάνεις εκεί;

Θάλεια: Δεν ήξερα αν πρέπει να ενοχλήσω.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς