Αρχική Τηλεόραση ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ: Η Μαργέτα αποκαλύπτει τα πάντα στον Ιάσονα

ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ: Η Μαργέτα αποκαλύπτει τα πάντα στον Ιάσονα

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Έρωτας φυγάς και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 93 που θα προβληθεί την Πέμπτη 9/2/23 θα δούμε πως η Αλεξάνδρα βρίσκει σημάδια παραμέλησης στο σώμα του μωρού. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr:

Επεισόδιο 93 – Πέμπτη 9/2/23

Η Μαργέτα αποκαλύπτει τα πάντα στον Ιάσονα και συνεργάζονται ώστε να μη μάθει κανείς την αλήθεια τόσο για τη Ρηνιώ όσο και για το χαμό του Κωστάκη. Ο Μάρκος με τον Στέφανο προσπαθούν να κρύψουν την αλήθεια από την Ευγενία.  Η Ρηνιώ είναι να πεθάνει ενώ ο Μιχάλης βρίσκει την Άννα και αποκαλύπτει στην Ελπίδα ότι η κόρη τους είναι εδώ. Η Αλεξάνδρα βρίσκει σημάδια παραμέλησης στο σώμα του μωρού, τρελαίνεται, το πάει στο νοσοκομείο, ο Ιάσονας την ακολουθεί και όταν φτάνουν η Αλεξάνδρα παθαίνει μία ακόμα υστερική κρίση.

Δείτε όλες τις εξελίξεις και spoilers

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως η Ελπίδα παρακολουθεί τη Μαργέτα και τη Ρηνιώ και προσπαθεί να μάθει τί έχει γίνει. Η Δήμητρα κι ο Σπύρος μαθαίνουν σημαντικές πληροφορίες για την οικογένεια του Λινάρδου από έναν ηλικιωμένο μάρτυρα.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς