Αρχική Τηλεόραση ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Η Ελένη συγκρούεται με τον Λάμπρο για τις εφημερίδες

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Η Ελένη συγκρούεται με τον Λάμπρο για τις εφημερίδες

0

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες θα δούμε πως ο Ζάχος αιφνιδιάζει τις αδελφές Σταμίρη κατηγορώντας τις για αντιστασιακή δράση. Διαβάστε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά στο επεισόδιο.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως o Ακύλας παίζει το τελευταίο του χαρτί για να πείσει τη Ζωή να επιστρέψει ενώ η Ελένη ανακαλύπτει παράνομες εφημερίδες μέσα στο σπίτι.

Επεισόδιο 63. Η Ελένη συγκρούεται με τον Λάμπρο για τις εφημερίδες και του ζητά να σταματήσει. Ο Ακύλας εκβιάζει τον Λευτέρη για να πείσει τη Ζωή να επιστρέψει σπίτι. Ο ερχομός του Σταμάτη με τον μικρό Ζαχαρία φέρνει αναστάτωση σε όλο το χωριό και πιο πολύ στη Βιολέτα. Κι ενώ ο Δούκας συνεχίζει να ψάχνει συμμάχους για να πολεμήσει τον Ακύλα, ο Νικηφόρος ξεκαθαρίζει στη Ρένα και τη Μυρσίνη ότι δε θα ανεχτεί εμπλοκές στο θέμα του Σέργιου. Η Ουρανία φοβάται πως θα χάσει τα πάντα εξαιτίας του Άλκη και δεν ξέρει πώς να το πει στον Κυριάκο. Ο Ζάχος αιφνιδιάζει τις αδελφές Σταμίρη κατηγορώντας τις για αντιστασιακή δράση.. Όλες οι εξελίξεις της σειράς “Άγριες Μέλισσες”

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς