Αρχική Τηλεόραση ΤΡΙΑ ΜΙΛΙΑ: Η Κάτια συναντάει στο δρόμο τον Νικόλα και αναστατώνεται πολύ

ΤΡΙΑ ΜΙΛΙΑ: Η Κάτια συναντάει στο δρόμο τον Νικόλα και αναστατώνεται πολύ

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειρά Τρία μίλια και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 150 που θα προβληθεί την Τρίτη 17/1/23 θα δούμε πως ο Νικόλας πηγαίνει στην κλινική για να κάνει το τεστ πατρότητας, αλλά την ίδια ώρα φτάνει εκεί και ο Γεράσιμος. Διαβάστε τη συνέχεια στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr:

Ο Μιχάλης ζητάει από τον Νικόλα να του πει την αλήθεια σχετικά με την Κάτια. Ο Νικόλας παραδέχεται ότι είχε δεσμό μαζί της και ο Μιχάλης του  ζητάει να κάνουν τεστ DNA, για να δουν αν ο ίδιος είναι γιος του. Στο νησί, εξαπλώνεται η φήμη ότι ο Μιχάλης πίνει την ώρα του ιατρείου και η Φωτεινή προσπαθεί να τον παρηγορήσει και να τον προστατεύσει από τα κουτσομπολιά. Η Κάτια συναντάει στο δρόμο τον Νικόλα και αναστατώνεται πολύ, όταν εκείνος την ρωτάει ευθέως αν ο Μιχάλης είναι δικό του παιδί. Επιστρέφει στο σπίτι της και εκεί την επισκέπτεται ο Στέφανος. Τότε, ξαφνικά, θυμάται τη σκηνή που διαδραματίστηκε στην αποθήκη. Η Κλειώ επικοινωνεί με τον γιο του ελεγκτή, που βρέθηκε νεκρός και καταφέρνει να αποκτήσει τις σημειώσεις της έρευνάς του, σχετικά με την υπεραλίευση. Ο Νικόλας πηγαίνει στην κλινική για να κάνει το τεστ πατρότητας, αλλά την ίδια ώρα φτάνει εκεί και ο Γεράσιμος…

Διαβάστε περισσότερα Spoiler

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Δείτε Online τα επεισόδια που ήδη έχουν προβληθεί

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως ο Μιχάλης αποφασίζει να ανακαλύψει την πραγματική ταυτότητα του φυσικού του πατέρα. Ο Πέτρος μαθαίνει πως ο Νικόλας, όσο ήταν ακόμη με τη μητέρα του, ήταν ερωτευμένος με άλλη γυναίκα. Αυτή, όμως, δεν είναι η μοναδική αποκάλυψη που θα τον συνταράξει.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς