Αρχική Συνεντεύξεις Θωμάς Δημητρακόπουλος: “Τα τραγούδια που έχω κυκλοφορήσει είναι βιωματικά”

Θωμάς Δημητρακόπουλος: “Τα τραγούδια που έχω κυκλοφορήσει είναι βιωματικά” [Συνέντευξη]

0

Ο ταλαντούχος Θωμάς Δημητρακόπουλος επιστρέφει με τη νέα του δισκογραφική δουλειά «Κόκκινα Τριαντάφυλλα» σε στίχους Βασίλη Παππά, ενώ ο ίδιος ερμηνεύει και συνθέτει τη μουσική.

Τα Κόκκινα τριαντάφυλλα είναι ένα λαϊκό χορευτικό τραγούδι, που όλοι όσοι έχουν βιώσει τον ανεκπλήρωτο έρωτα σίγουρα θα ταυτιστούν μαζί του.

Ο Θωμάς Δημητρακόπουλος μίλησε στο Nto-Re-Mi.gr. Διαβάστε τη συνέντευξη:

Καλησπέρα Θωμά και σε ευχαριστούμε πολύ για τον χρόνο που μας διαθέτεις. Βλέπουμε με προσοχή την πορεία σου και και παρατηρούμε πως τα τραγούδια που έχεις κυκλοφορήσει, μας παρασύρουν και δεν τα ξεχνάμε εύκολα. Βασικός σκοπός για έναν καλλιτέχνη και σίγουρα το έχει πετύχει. Πως σε κάνει να νιώθεις, αυτή η ανταπόκριση από το κοινό;

Η αγάπη που παίρνω από το κοινό είναι το σπουδαιότερο πράγμα στη δουλειά μας.Μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε ενώ παράλληλα μας βοηθά να ξεπερνάμε εύκολα τις τυχόν δυσκολίες που συναντάμε.

Έχεις κυκλοφορήσει δυο τραγούδια που δεν παίζουν απλά με τη ψυχολογία μας, αλλά είναι κομμάτια από εμάς. Είτε θα αγαπήσουμε είτε θα πονέσουμε, βρίσκεσαι εκεί για να μας παρηγορήσεις με τον τρόπο σου. Πόσο εύκολα είναι να ερμηνεύεις τραγούδια με τόσο έντονα συναισθήματα;

Τα τραγούδια που έχω κυκλοφορήσει είναι βιωματικά. Απλά προσπαθώ να μεταφέρω τα βιώματά μου στον κόσμο για να επικοινωνήσω μαζί του.

Τι σου ζητάει περισσότερο ο κόσμος; Τα “Κόκκινα τριαντάφυλλα” ή το “ Χάρηκα που σε γνώρισα”;

Μπορώ να πω ότι και τα δύο αυτά τραγούδια έχουν αγαπηθεί πολύ. Στις τελευταίες εμφανίσεις μου ο κόσμος ζητάει περισσότερο να ακούσει  τα “Κόκκικνα Τριαντάφυλλα”.

Σίγουρα είναι δυο τραγούδια διαφορετικά μεταξύ τους, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν έχεις βρεθεί στην αντίστοιχη θέση. Σε ποια βλέπουμε πιο εύκολα τον Θωμά;

Έχω βρεθεί και στις δύο αυτές θέσεις στο παρελθόν.Τα “Κόκκινα Τριαντάφυλλα” νομίζω ότι με αντιπροσωπεύουν περισσότερο.

Υπήρξε στίχος που να ήταν κόντρα ρόλος για εσένα;

Επειδή δε γράφω εγώ τους στίχους των τραγουδιών μου υπήρχαν τραγούδια που είτε δεν μου έλεγαν τίποτα είτε ήταν πολύ κόντρα με τα  βιώματά μου.

Πως ξεκίνησε η συνεργασία σου με την  Heaven Music;

Η συνεργασία αυτή ξεκίνησε με το ‘’Χάρηκα που σε γνώρισα’’. Είχαμε έτοιμο το τραγούδι και απλά το έστειλα στην εταιρία για να το ακούσουν και να μου πουν αν τους ενδιαφέρει. Τελικά τους άρεσε και έτσι προχωρήσαμε.

Έχεις βάλει μεγαλύτερους στόχους από ότι είχες πριν ένα χρόνο; Πόσο εύκολα είναι να τους φτάσεις και πόσο επώδυνα μπορεί να είναι;

Οι στόχοι μου συνεχώς αλλάζουν και γίνονται μέρα με τη μέρα όλο και πιο υψηλοί.Πολλοί από αυτούς γίνονται πράξη με σκληρή δουλειά και αυστηρή πειθαρχία.

Πότε να περιμένουμε ένα καινούργιο cd;

Αυτό τον καιρό ετοιμάζουμε το νέο μας τραγούδι οπότε όπως τα υπολογίζω μες το χειμώνα θα κυκλοφορήσει.

Θα δοκίμαζες μια πιθανή συνεργασία σε άλλο είδος μουσικής;

Αν μου δοθεί η ευκαιρία να κάνω κάτι διαφορετικό εννοείτε πως θα το δοκιμάσω. Μου αρέσει να πειραματίζομαι με νέα είδη πάρα πολύ.

Θωμάς Δημητρακόπουλος

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς