Αρχική Συνεντεύξεις Αγγέλος Δάνος: “Ο Νότης Σφακιανάκης έχει τεράστια καρδιά”

Αγγέλος Δάνος: “Ο Νότης Σφακιανάκης έχει τεράστια καρδιά” [Συνέντευξη]

0

Το τραγούδι του «Μάτια μου», που ξεπέρασε σε τα πέντε εκατομμύρια views έχοντας αγαπηθεί απόλυτα από το κοινό, η συνεργασία του με το Νότη Σφακιανάκη, οι σχέση αγάπης με τους Βασίλη Καρρα και Πέγκυ Ζίνα, η συνεργασία του για τις ανάγκες του τελευταίου videoclip του με τις Αναστασία Βοσκανίδου και Μικαέλα Φωτιάδη του Next top model και τα επόμενα καλλιτεχνικά του όνειρα.

Τραγουδάς τα τελευταία δέκα χρόνια  έχοντας συνεργαστεί με μερικούς τους σημαντικότερους Έλληνες ερμηνευτές.

Καταρχάς τα τελευταία πέντε χρόνια συνεργαζόμουν με το Νότη Σφακιανάκη. Η θητεία μου μαζί του ήταν μοναδική. Ο Νότης είναι αδιαμφισβήτητα ένας μεγάλος καλλιτέχνης και τεράστια καρδιά. Προσωπικά μου έδωσε μία πολύ μεγάλη ευκαιρία να με εμπιστευθεί στα πρώτα βήματά μου. Του το χρωστώ.

Ποιόν άλλο καλλιτέχνη ξεχώρισες από τις συνεργασίες σου;

Αγαπήσα πολύ το Βασίλη Καρρά. Είναι μία σπουδαία ψυχή. Το ίδιο βέβαια και η Πέγκυ Ζήνα που απλόχερα δίνει βήμα στους ανθρώπους, που εκτιμά.

Το official video clip του τραγουδιού σου «Μάτια μου» συγκέντρωσε περισσότερα από 5.000.000 views ενώ το τραγούδι παραμένει ραδιοφωνικό hit εδώ και ενάμισι χρόνο.

Είναι ότι πιο όμορφο μου έχει συμβεί τα χρόνια που τραγουδώ. Με συγκίνησε ολοκληρωτικά αυτή η τεράστια αποδοχή του κοινού στο τραγούδι που οφείλω να ομολογήσω πώς αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή. Θα ήθελα να εκφράσω και δημόσια ένα τεράστιο ευχαριστώ τόσο στον παραγωγό μου Βασίλη Στρατηγάκη όσο και στο συνθέτη Βασίλη Δαραμούσκα και τον στιχουργό Σωτήρη Μπίσδα.

Μόλις κυκλοφόρησες το νέο σου κομμάτι που τιτλοφορείται «Στην καρδιά φτερά»

Το υπογράφει επίσης ο καταξιωμένος συνθέτης Βασίλης Δαραμούσκας, ενώ οι στίχοι είναι του Δημήτρη Συρράκου. Ξέρεις δεν υπάρχει κάτι σημαντικότερο από το να δημιουργείς αληθινούς φίλους που σε κάθε βήμα σου είναι παρόντες και στηρίζουν την εκάστοτε προσπάθεια σου.

Στο videoclip του τραγουδιού συμμετάσχουν η Αναστασία Βοσκανίδου, το μοντέλο που έχει απασχολήσει ιδιαιτέρως το τελευταίο διάστημα τα μέσα ενημέρωσης και η Μις Ευρώπη Μικαέλα Φωτιάδη.

Η Αναστασία Βοσκανίδου είναι τα τελευταία χρόνια μία πολύ αγαπημένη μου φίλη. Πέραν της ομορφιάς της είναι ένα εξαίρετο κορίτσι. Θεωρώ ότι πραγματικά αδικήθηκε στο next top model και εύχομαι να της δοθούν οι ευκαιρίες που ονειρεύεται.  Η Μικαέλα Φωτιάδη είναι επίσης πέρα από αξιόλογος άνθρωπος ένα από τα καλύτερα top model της Ευρώπης. Περάσαμε καταπληκτικά στα γυρίσματα του videoclip –που υπέγραψε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος- και είναι φανερό νομίζω και στο αισθητικά άρτιο αποτέλεσμά του.

Ολοκληρώνοντας τα όνειρά σου;

Να έχουν υγεία οι άνθρωποι μου και να αγαπηθούν τα τραγούδια μου.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς