Αρχική Πολιτισμός Θέατρο Σκίζει η “Ουρανία” – Ένα διήμερο Sold out στην Πάτρα και συνεχίζει

Σκίζει η “Ουρανία” – Ένα διήμερο Sold out στην Πάτρα και συνεχίζει

Η παράσταση “Ουρανία”, μετά από τα αλλεπάλληλα sold out στην Αθήνα στο θέατρο 104, ταξίδεψε στην Πάτρα για 2 παραστάσεις την περασμένη Δευτέρα και Τρίτη. Το Θέατρο Λιθογραφείον και τις δύο ημέρες ήταν Sold Out και έτσι η παράσταση θα παίξει και την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη.

Πρόκειται για μια αληθινή ιστορία με την οποία μπορεί να ταυτιστεί ο καθένας, είτε άνδρας είτε γυναίκα.

Η Δανάη Μπάρκα είναι μία από τις ηθοποιούς της νέας γενιάς που έχει καταφέρει με το αστείρευτο ταλέντο, την αγάπη και το πείσμα που δείχνει στην υποκριτική
να μας κερδίζει μέσα από κάθε ερμηνεία.

Φαίνεται ότι και η ίδια αγάπησε πάρα πολύ το ρόλο, πράγμα που βγήκε πάνω στη σκηνή και το απέδειξε μέσα από τη συγκινητική και αληθινή της ερμηνεία και αυτό φάνηκε στο χειροκρότημα του κόσμου.

Η Ουρανία είναι φίλη σου, αλλά μάλλον δεν το ξέρεις. Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα ν’ ανήκεις στους 240 φίλους της στο facebook. Στην πραγματική ζωή είναι κάπως δύσκολο να τη συναντήσεις μιας κι η Ουρανία δε βγαίνει απ’ το σπίτι, παρά μόνο για ένα πολύ συγκεκριμένο λόγο…

Η Ουρανία είναι ερωτευμένη. Πολύ. Και φοβάται περισσότερο. Η Ουρανία χαίρεται, θυμώνει, γελάει και κλαίει. Η Ουρανία έχει σκοτεινά μυστικά. Έχει κι ένα μεγάλο Όνειρο, αλλά αυτό θα σου το εκμυστηρευτεί μόνο αν σε εμπιστευτεί πραγματικά.

Η Ουρανία είναι ένας αμφίθυμος μονόλογος πάνω στο όνειρο και τη ματαίωση του, πάνω στον απόλυτο έρωτα και την ολοκληρωτική μοναξιά. Μα πάνω απ’ όλα είναι η πορεία ενός νέου ανθρώπου σε έναν κόσμο που δεν κατανοεί. Ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος με τρυφερότητα και χιούμορ καταγράφει την ψυχοσύνθεση μιας νέας γυναίκας εγκλωβισμένης σε ένα παιδικό δωμάτιο και ο Γιώργος Σουλειμάν προσεγγίζει με ευαισθησία τις πιο κρυφες πτυχές μιας αιχμηρής προσωπικότητας. Η ανερχόμενη Δανάη Μπάρκα στον ομώνυμο ρόλο εναλλάσσει πρόσωπα και συναισθήματα δημιουργώντας μια ηρωίδα που θα μείνει στο μυαλό και την καρδιά σας για πολύ καιρό.

Σκηνοθεσία: Γιώργος Σουλεϊμαν
Ερμηνεία: Δανάη Μπάρκα

Art Direction: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς

Παραγωγή: People Entertainment

Φίλοι από την Αχαία προμηθευτείτε εγκαίρως το εισιτήριο σας από το viva.gr για τη Δευτέρα 21/1 και Τρίτη 22/1

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς