Αρχική Νέα τραγούδια MARTINEZ: Ακούστε το άκρως ερωτικό love story «M1A»

MARTINEZ: Ακούστε το άκρως ερωτικό love story «M1A»

0

Ο Martinez κυκλοφόρησε το νέο του single με τίτλο «Μ1Α» στο οποίο o καλλιτέχνης αποτυπώνει με επιτυχία μια ιστορία αγάπης και πάθους σε όλες του τις εκφάνσεις.

Πρόκειται για ένα ερωτικό τραγούδι που μέσα από τους στίχους του μιλάει για μια σχέση εξ’ αποστάσεως που οι πρωταγωνιστές βιώνουν τον πραγματικό έρωτα. Το κινηματογραφικό video clip στο οποίο βλέπουμε να εξελίσσεται η ιστορία κάνει τις λέξεις… εικόνες, ενώ παράλληλα χαρίζει στιγμές πάθους μέσα από rock, blues και rap στοιχεία που το καταστούν στο τέλος μοναδικό.

Πρόκειται για ένα love story βιωματικό για τον Martinez, ο οποίος υπογράφει τους στίχους, ενώ έχει επιμεληθεί το video clip.

Γνωστός ως και Senior Martinez, ξεκίνησε την μουσική του πορεία ως Dj σε γνωστά νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας αλλά και σε όλη την Ελλάδα, ενώ ήταν από τους ανθρώπους που βοήθησε τον ελληνικό trap ήχο να μπει στα clubs μέσα από τα events που έκανε πολύ καιρό πριν ακόμα γίνει γνωστό στο ευρύ κοινό.

Σύντομα όμως η ανάγκη του για έκφραση, αλλά και η καλλιτεχνική του ανησυχία τον έκαναν να ασχοληθεί με την δημιουργία αφού κιόλας από πολύ μικρός έγραφε στίχους και μουσική.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Martinez βρίσκεται ήδη στο στούντιο και ετοιμάζει το επόμενο του single που ονομάζεται «BANDOLERO» και θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς