Αρχική Νέα SPANK: Tα μοναδικά BDSM – Role Play Parties ξαναχτυπούν στην εκπνοή του...

SPANK: Tα μοναδικά BDSM – Role Play Parties ξαναχτυπούν στην εκπνοή του 2018!

0

SPANK: The interactive BDSM – Role Play Party
(powered by Erotic Art Festival)

Saturday 29/12/2018
@ Wave Athens club
(Ηρακλειδών 61, Γκάζι)

«SPANK» τα πρώτα διαδραστικά Role Play – BDSM parties που έχουν γίνει στην Ελλάδα, θα πραγματοποιήσουν ένα μοναδικό event στο νέο hot spot του Αθηναϊκού dance stage στο Wave Athens club (Ηρακλειδών 61, Γκάζι) το Σάββατο 29/12 με την πιο kinky διάθεση έχοντας ως μόνο τους σκοπό να χαρίσουν μία απίστευτη βραδιά διασκέδασης, μέσα σε μία ατμόσφαιρα σεξουαλικής απελευθέρωσης, βγάζοντας την επιφάνεια την κάθε αμαρτωλή φαντασίωση που βρίσκεται στο βάθος του μυαλό μας, απενοχοποιώντας το κάθε φετίχ που μας στοιχειώνει.

Tα «SPANK» parties είναι ένα μέρος που έχεις την ελευθερία να είσαι αυτό που θέλεις να είσαι, να μεταμορφωθείς, να παίξεις, να χορέψεις, να διασκεδάσεις χωρίς taboo, σε ένα playground ενηλίκων, υπό τους ήχους κορυφαίων guest djs οργιάζοντας στα decks με τις πιο σέξι ηλεκτρονικές μουσικές τους.

Special International guest δύο από τις δημοφιλέστερες fetish performer της Ευρώπης! Η Μiss Iron και η Tira Moon καταφθάνουν από την Ουγγαρία μόνο για το «SPANK» με την καλύτερη διάθεση που διαθέτουν αποκλειστικά και μόνο για τα μάτια του πιο σέξι κοινό της Αθήνας.

To παρών θα δώσει και η διεθνής μας Εθνική πορνοστάρ Ιννα Ιννακι μαζί με τον Τεό, όπου και φέτος είναι υποψήφια για ΑVN Award στο Λας Βέγκας γνωστά και ώς τα «όσκαρ» του πορνό.

Μαζί της κορυφαίοι fetish performers έχουν σκοπό να μας χαρίζουν ένα απίστευτο πάρτι ετοιμάζοντας τα πιο hot shows που έχουν πραγματοποιηθεί ποτέ σε club των Αθηνών τόσο πάνω στη σκηνή, όσο και στο dancefloor μιας και το event είναι διαδραστικό και το παιχνίδισμα με το κοινό διογκώνει τη σεξουαλική αύρα που το διακατέχει.

Το πάρτι προβλέπεται πιο ανατρεπτικό από ποτέ, μιας και στο πλαίσιο του πάρτι θα υπάρχει Dark Room, όπου μπορείς να απολαύσεις παίζοντας με κάθε φετίχ σου όπως Foot Fetish, Trampling, Pony Play, Fecesitting and spanking.

Στα decks για το μεγάλο party της 29ης Δεκεμβρίου θα είναι ο Petros Floorfiller και η EZara.

Περισσότερα για το SPANK στο:

Facebook fan page

Facebook event

Δείτε το promo video:

SPANK:

The interactive BDSM – Role Play Party

(powered by Erotic Art Festival)

Saturday 29/12/2018

@ Wave Athens club

(Ηρακλειδών 61, Γκάζι)

Eναρξη: 12.00

Eίσοδος: 10 euro

Ιnfos / κρατήσεις: 6944592093

Ακολούθησε μας στο Facebook κάνοντας ένα Like!

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς