Αρχική Νέα Καλλιόπη Χάσκα: Από την «Μεταξία» στην «Ιουλιέτα» – Αυτός είναι ο ρόλος...

Καλλιόπη Χάσκα: Από την «Μεταξία» στην «Ιουλιέτα» – Αυτός είναι ο ρόλος που θα υποδυθεί μετά τη Μάγισσα

0

Την γνωρίσαμε φέτος, ως Μεταξία στη σειρά του ΑΝΤ1 «Η μάγισσα». Ο λόγος για την ταλαντούχα ηθοποιό Καλλιόπη Χάσκα, που μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της σειράς, ξεκινάει πρόβες για την νέα της θεατρική δουλειά.

«Wrap εχθές από τη Μάγισσα και τη Μεταξία 🖤 Ευλογία και προνόμιο να είναι αυτή η πρώτη μου δουλειά. Τεράστιο Ευχαριστώ. Στη @melinatsampani και τον Πέτρο Καλκόβαλη για το αδιανόητο όνειρο που ήταν ο ρόλος που έγραψαν. Στη @mirandarostandi που με κάλεσε όταν δε με ήξερε κανείς. Στο @lefteris_charitos που με εμπιστεύτηκε. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων. Στο μαγικό καστ και συνεργείο που ήταν δεύτερη οικογένεια για ένα χρόνο. Η δουλειά αυτή με άλλαξε. Ένιωσα και έμαθα πολλά. Μέσα σε αυτά και ευτυχία» είχε γράφει στο Instagram η ηθοποιός, θέλοντας να ευχαριστήσει τους συνεργάτες της.

Ποιο είναι το επόμενο της επαγγελματικό βήμα;  Η Καλλιόπη Χάσκα, βρίσκεται σε πρόβες για την παράσταση «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» που θα παρουσιαστεί στο Μέγαρο Μουσικής, ερμηνεύοντας τον ρόλο της Ιουλιέτας. Η παραγωγή είναι του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών σε συνεργασία με το Εθνικό Θέατρο της Τουρκίας. Ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα θα μιλάνε στα αγγλικά, ενώ οι οικογένειες τους, Τούρκικα και Ελληνικά, αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς