Αρχική Νέα 3.000 ευρώ το Makeover Exclusive Balayage του Σπύρου Τσουκάνη που προκαλεί πανικό

3.000 ευρώ το Makeover Exclusive Balayage του Σπύρου Τσουκάνη που προκαλεί πανικό

0

«Ο πανικός του…Balayage;» Κι όμως έχει γίνει πανικός με τον κομμωτή των επωνύμων που καταφέρνει σε μια μέρα να πετύχει την απόλυτη αλλαγή μαλλιών σε όποια γυναίκα το επιθυμεί. Και τελικά είναι πολλές οι κυρίες που το κάνουν, αφού όπως μάθαμε από έγκυρες πηγές, έρχονται ακόμα και από το εξωτερικό μόνο για αυτό, Μόνο για να τους αλλάξει χρώμα στα μαλλιά!!

Άλλο ένα ελληνικό «ρεκόρ» που προκαλεί πανικό στο χώρο της κομμωτικής τέχνης σε παγκόσμιο επίπεδο, το πιο ακριβό Balayage παγκοσμίως είναι στην Ελλάδα!!!

Το κόστος του φτάνει στις 3.000€ τουλάχιστον, και θα το βρείτε Makeover Exclusive Balayage By Spyros Tsoukanis.

IMG-9880-640x640

Ναι καλά ακούσατε 3.000€, το λιγότερο, χρεώνει το Makeover Exclusive Balayage, ο γνωστός κομμωτής των επωνύμων, Σπύρος Τσουκάνης. Μπορεί το κόστος να φαντάζει «αστρονομικό», ωστόσο σε μία μέρα θα έχετε την ολική μεταμόρφωση στα μαλλιά σας που δεν φαντάζεστε. Για παράδειγμα, από σκούρο βαμμένο μαλλί, μπορείτε να αποκτήσετε ένα εντυπωσιακό έντονο ξανθό πλατινέ Balayage, το οποίο μπορεί να το προσφέρει μόνο ο γνωστός κομμωτής Σπύρος Τσουκάνης.

«Επιτέλους Τα κατάφερα», μας εξομολογείται ο ίδιος, μετά από τόσα χρόνια, επίμονου αγώνα και ενδελεχούς έρευνας στην κομμωτική τέχνη, με πολύ αγώνα, πείσμα, κι υπομονή και πολλά διεθνή σεμινάρια στο εξωτερικό, τα έχει καταφέρει! Μάλιστα, σας δίνει την εγγύηση ότι το μαλλί σας δεν θα υποστεί καμία αλλοίωση και θα σας προσφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα, που τόσο καιρό θα θέλατε. Σας προτείνει, να αλλάξετε το βαμμένο σκούρο μαλλί, σε έντονο ξανθό πλατινέ Balayage και σας παρέχει εγγύηση ότι, αυτά που δεν μπορούν οι άλλοι να υλοποιήσουν, ο Σπύρος Τσουκάνης τα καταφέρνει σε μια μέρα!

IMG-9881-640x640

«Βγάζει», το σκούρο σας μαλλί σε ανοιχτό έντονο ξανθό πλατινέ Balayage, ναι καλά ακούσατε μέσα σε μια μέρα, με ειδικές θεραπείες μαλλιών και με ειδικά χρώματα βαφές μαλλιών, και άλλες τεχνικές επεξεργασίες παγκόσμιου εμβέλειας.

Αυτά που μόνο ο ίδιος ξέρει να προσφέρει και «δεν τα λέει πουθενά», αφού είναι το μεγάλο κι επτασφράγιστο μυστικό των αριστοτεχνικών δημιουργιών του. Όποιος όμως είναι δίπλα του σίγουρα μαθαίνει την τέχνη της κομμωτικής που τόσα χρόνια στηρίζει με τον καλύτερο τρόπο!!

IMG-9880-640x640

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται θα σας δείξουν πραγματικά εικόνες από μαλλιά που άλλαξαν την ζωή των γυναικών που τα τόλμησαν!

IMG-9882-640x640

Διεύθυνση: Ανεξαρτησίας 11, Αργυρούπολη 164 52
Τηλέφωνο: 21 2104 8888

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς