Αρχική Νέα Πώς να έχετε ένα νεανικό δέρμα

Πώς να έχετε ένα νεανικό δέρμα

0

Το φθινόπωρο πλησιάζει… ώρα για εντατική φροντίδα για ένα υγιές δέρμα. Τα κλειδιά για ένα νεανικό δέρμα.

1. Αντιοξειδωτική Βιταμίνη C

Η βιταμίνη c (ασκορβικό οξύ)ιδιαίτερα σημαντική για την αντιοξειδωτική προστασία, Διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, εμποδίζει την ανάπτυξη μελαγχρωματικών Βλαβών που οδηγούν σε σημάδια πρόωρης γήρανσης.Την vit.c την εφαρμόζουμε πρωί ενάντια στη περιβαλλοντική ρύπανση Που προκαλεί πρόωρη γήρανση του δέρματος.

2. Αντιηλιακή Προστασία

Οι βλάβες του δέρματος εμφανίζονται όταν υπάρχει φώς.Η χρήση υψηλής ισχύος Αντιηλιακής προστασίας κάθε μέρα, ακόμη και με συννεφιά είναι θεμελιώδης για Μια νεανική επιδερμίδα.Είναι απαραίτητο να κάνουμε χρήση αντιηλιακού με φυσικά φίλτρα,καθώς υπάρχουν δέρματα δυσανεκτικά στα χημικά φίλτρα ή δέρματα με ροδόχρου ακμή.

3.Βιταμίνη Α Ρετινόλη

Η vit A το πιο σημαντικό ενεργό συστατικό στην αντιγηραντική φροντίδα δέρματος Συμπεριλαμβανομένης της επιτάχυνσης της κυτταρικής ανανέωσης, της ενίσχυσης της παραγωγής του κολλαγόνου,της μείωσης εμφάνισης λεπτών γραμμών και ρυτίδων,ενώ παράλληλα περιορίζει την εμφάνιση πόρων και ατελειών.

4. Καθαρισμός

Πρέπει να επιλέγουμε ένα καθαριστικό με AHA/BHA και αντιοξειδωτικά, έτσι ώστε να ανανεώνει το δέρμα μας με ήπιο τρόπο.(Surface radiance cleanse της Medik8)Να απομακρύνει την περίσσεια λιπαρότητας,τους ρύπους,το make up.

5. Eνυδάτωση

Το ήμισυ του παντός! Πρέπει να πίνουμε πολύ νερό για να ενυδατώνουμε τον Οργανισμό μας και να κάνουμε χρήση ενός ενυδατικού ορού με βιταμίνη Β5 Παντοθενικό οξύ που ηρεμεί και λειαίνει το δέρμα.Ένα boost ενυδάτωσης!

Σιέμπου Τζωρτζίνα, Skin Analysis
Σινώπης 23, Αθήνα
Aesthetic And Esthetic Coach

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς