Αρχική Νέα Άγριες Μέλισσες: Η Πηνελόπη χάνει το παιδί – Η Χατζίδου πηγαίνει στη...

Άγριες Μέλισσες: Η Πηνελόπη χάνει το παιδί – Η Χατζίδου πηγαίνει στη δίκη του Βόσκαρη

0

Οι εξελίξεις στη σειρά Άγριες Μέλισσες είναι καταιγιστικές. Η Πηνελόπη και ο Αλέξης θα ζήσουν μια δυσάρεστη εξέλιξη και αυτή αφορά την εγκυμοσύνης. Διαβάστε στο nto-re-mi.gr τι θα γίνει:

Ενώ είχαμε ακούσει από την εκπομπή “Το πρωινό” και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα, πως το παιδί της Πηνελόπης είναι του Γραμματικού σήμερα μας ενημέρωσε πως δε θα μάθουμε ποιανού είναι το παιδί αφού δυστυχώς η κόρη των Σεβαστών θα αποβάλει.

Η Εύα Σιμάτου μίλησε στο 7 μέρες tv και στον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα, για την επιστροφή της στις Άγριες Μέλισσες. Ποιος θα είναι ο ρόλος της Χατζίδου στη δίκη;

Η Χατζίδου ανατρέπει τα πάντα στη δίκη κατά του Βόσκαρη, στις Άγριες Μέλισσες. Μίλησε μου για την παρουσία της στο δικαστήριο αλλά και όσα θα επακολουθήσουν αυτής της κατάθεσης.
Η Χατζίδου έρχεται στο δικαστήριο για να καταθέσει στη δίκη κατά του Βόσκαρη λίγες ημέρες έπειτα από την σύλληψή της. Γνωρίζαμε όλοι πώς ήταν επί χρόνια καταζητούμενη έπειτα από την απόδραση της από τις φυλακές. Το δικαστήριο ούτως ή άλλως φύσει θέση είναι ένας ανατρεπτικός χώρος όπου συγκρούονται οι δυνάμεις του καλού και του κακού. Θα υπάρξουν διάφορες ανατροπές.

Με ποια από τις δύο δυνάμεις θα συμμαχήσει στις Άγριες Μέλισσες;
Η Χατζίδου ήταν είναι και θα είναι με τις δικές της δυνάμεις.  Πρώτα και πάνω από όλα βάζει το δικό της το συμφέρον. Έχει πάρα πολλούς λόγους να καταθέσει υπέρ ή κατά τόσο του Βόσκαρη, όσο και της Ελένης. Επί της ουσίας κανένας από τους δύο δεν της έχει φερθεί όπως θα ήθελε. Νιώθει πικρία.

Ποιο δρόμο εκ των δύο τελικά θα ακολουθήσει;
H Χατζίδου δε θα είναι με το μέρος της Ελένης.  Έχει κάνει άλλωστε στο παρελθόν και μία απόπειρα ανθρωποκτονίας εναντίον της.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς