Αρχική Μουσικά νέα Ο Νίκος Σκαλτσάς, με το κεφάλι ψηλά, ετοιμάζεται για το μεγάλο βήμα

Ο Νίκος Σκαλτσάς, με το κεφάλι ψηλά, ετοιμάζεται για το μεγάλο βήμα

0

Πέρυσι ο Μιλιτιάδης Ανδρίόπουλος έδωσε τη μεγάλη ευκαιρία στον Νίκο Σκαλτσά για να τραγουδήσει στο μεγαλύτερο νυχτερινό κέντρο της Πάτρας.

Το στοίχημα το κέρδισε, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, σε διαφορετικούς χώρους διασκέδασης, και έτσι δεν άργησε να αναζητήσει νέες προκλήσεις.

Στη συνέχεια , ο νεαρός τραγουδιστής, γιος του πρώην αντιδημάρχου πολιτισμού Ορέστη Σκαλτσά, τον οποίον, μιας και το έφερε η κουβέντα, ποτέ δεν ζήτησε να τον εξαργυρώσει και να ανέβει στην καλλιτεχνική κλίμακα, επικέντρωσε τη προσοχή του σε δύο μείζονος σημασίας τομείς. Συγκεκριμένα, προτίμησε καθ όλη τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού να βελτιώσει την φωνή του, με εντατικά μαθήματα φωνητικής και ορθοφωνίας,παρά να εμφανίζεται κάπου.

Παράλληλα, όμως, με πολύ στοχευμένες κίνησες και επαφές που είχε το προηγούμενο διάστημα στην Αθήνα, με άτομα που ξέρουν από μέσα το μουσικό γίγνεσθαι, επέκτεινε την ατζέντα των επαφών του. Και πλέον είναι έτοιμος να την χρησιμοποιήσει καταλλήλως , στην προσπάθεια του ο χειμώνας να τον βρει κάτοικο πρωτεύουσας.

Αν στα παραπάνω προστεθεί και το γεγονός ότι ετοιμάζει το δισκογραφικό του ντεμπούτο, τότε έχει πολλές πιθανότητες για να τα καταφέρει.

https://www.instagram.com/p/BmTSK4Cn6bH

https://www.instagram.com/p/Blkt-ZjnldL

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς