Αρχική Μουσικά νέα Δημήτρης Τομαής – Backstage φωτογραφίες, από το νέο του video clip με...

Δημήτρης Τομαής – Backstage φωτογραφίες, από το νέο του video clip με τον τίτλο “Έρωτα δειλέ”

0

Ο πρωτοεμφανιζόμενος δισκογραφικά και πολλά υποσχόμενος τραγουδοποιός Δημήτρης Τομαής θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες, το πρώτο του digital single με τον τίτλο “Έρωτα δειλέ”, σε μουσική και στίχους δικούς του, με executive producer τον Παύλο Χριστοδούλου. Την ενορχήστρωση του τραγουδιού έκανε ο Γιώργος Γιαλετζής (3rd floor studio).

Βρεθήκαμε στα γυρίσματα του video clip του τραγουδιού του, τα οποία έγιναν στην Ραφήνα, μία παραγωγή της Watchme On. Φιλική συμμετοχή, το πανέμορφο μοντέλο Εφη Μαντούβαλου. Ευχαριστούμε και την εταιρία ετοίμων γυναικείων υποδημάτων SANTE για την υποστήριξη (https://www.santeshoes.com/el/) Μια αμιγώς ελληνική εταιρία με ιστορία 40 χρόνων εποικοδομητικής πορείας, ανεβάζει διαρκώς τον πήχη, της ποιότητας και της σχεδιαστικής αντίληψης. Επιμένοντας πάντα ελληνικά, έχει αποδείξει έμπρακτα ότι ξέρει να βάζει στόχους και να τους κατακτά.

Ο Δημήτρης γεννήθηκε στην Αθήνα και ανήκει στο ζώδιο του Ιχθύ (7 Μαρτίου) και συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά του ζωδίου του, πρόκειται για ένα ευαίσθητο, ονειροπόλο και πολύ συναισθηματικό πλάσμα.

Από την ηλίκια των 10 ετών άρχισε μαθήματα κιθάρας, με την παρότρυνση των γονιών του. Παίζει κιθάρα κλασσική κα ηλεκτρική, μπάσσο και ντραμς.

Από το Λύκειο, συμμετείχε στις μουσικές εκδηλώσεις του σχολείου του, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς