Αρχική Διασημότητες Ορφέας Αυγουστίδης: Αγκαλίτσες με το γιο του – Η τρυφερή φωτογραφία

Ορφέας Αυγουστίδης: Αγκαλίτσες με το γιο του – Η τρυφερή φωτογραφία

0

Ο Ορφέας Αυγουστίδης μπορεί να έχει απαιτητικό πρόγραμμα αφού εκτός από τα καθημερινά γυρίσματα για τη σειρά «Σασμός» έχει και τις παραστάσεις του για το έργο “Η μηχανή του Τούρινγκ” στο Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου, όμως πάντα βρίσκει χρόνο για το γιο του.

Ο τηλεοπτικός «Αστέρης» ανέβασε μία φωτογραφία αγκαλιά με τον γιό του Αχιλλέα, από βόλτα τους στην Αθήνα γράφοντας: «Αγκαλίτσες».

Τον ηθοποιός φέτος τον συναντάμε για 2η χρονιά στην παράσταση «Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ TΟΥΡΙΝΓΚ» του Benoit Soles σε σκηνοθεσία – διασκευή του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου. Οι 116 παραστάσεις, από τις οποίες η πλειοψηφία τους ήταν sold out, με τους 25000 και πλέον θεατές, είναι η εγγύηση ότι «Η Μηχανή του Τούρινγκ» θα πρωταγωνιστήσει και τη νέα θεατρική περίοδο.

Μια παράσταση που ύμνησαν κοινό, κριτικοί, αλλά και ο συγγραφέας του έργου, Benoit Soles, ο οποίος δήλωσε:
«Εντυπωσιάστηκα με το ανέβασμα της παράστασης, νιώθω πραγματικά συγκινημένος και θέλω να συγχαρώ όλους τους συντελεστές! Πραγματικά με μάγεψε η ερμηνευτική δεινότητα του Ορφέα Αυγουστίδη. Κατά την διάρκεια της παράστασης ένιωσα τον παλμό του κοινού, που παρακολουθούσε καθηλωμένο!»

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς