Αρχική Διασημότητες Δημήτρης Γεωργαλάς: Δείτε πως ήταν ο Κώστας του «Σασμού» πριν από 27...

Δημήτρης Γεωργαλάς: Δείτε πως ήταν ο Κώστας του «Σασμού» πριν από 27 χρόνια

0

Ο Δημήτρης Γεωργαλάς ήταν καλεσμένος χθες στο «The2 Night Show» και μεταξύ άλλων είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τις δύσκολες σκηνές των γυρισμάτων άλλα και για τις πρώτες του τηλεοπτικές εμφανίσεις που ήταν στην σειρά «Πρόβα νυφικού».

Ο ηθοποιός που υποδύεται τον Κώστα στον Σασμόυ μίλησε για τις σκηνές τις βίας, του φόνου άλλα και του ξολοδαρμού της Άσπας. Συγκεκριμένα είπε πως ζαλίστηκε, πως παθαίνεις ταχυκαρδία σε αυτές τις σκηνές. «Δεν είναι όπως το θέατρο που το δουλεύεις σιγά σιγά σταδιακά και αποκτάς την αντοχή που θέλεις. Στην τηλεόραση πρέπει να το κάνεις γρήγορα και πρέπει να βάλεις πάθος, την ένταση, το φήλινγκ, το αίσθημα, όλα αυτά πρέπει να τα συμπυκνώσεις μέσα σε μια στιγμή και να τα βάλεις».

Η πρώτη τηλεοπτική του συμμετοχή ήταν στην σειρά «Πρόβα νυφικού» σε σκηνοθεσία Κώστα Κουτσομύτη και σενάριο Βαγγέλη Γκούφα. Η σειρά προβλήθηκε τη σεζόν 1995-1996. άλλη μια σειρά. Άλλα μια σειρά που συμμετείχε ως guest ήταν το «Εμείς και εμείς» των Πάνο Αμαραντίδη και Σπύρου Μεταλληνού σε σκηνοθεσία των Φώτη Πολυχρονόπουλο, Παναγιώτη Κούτρα, Σπύρου Μεταλληνού και Πηνελόπης Κροντηροπούλου.

Δείτε τις φωτογραφίες εδώ

Για την εμπειρία του στο Σασμό είπε:

«Ήταν μία υπέροχη εμπειρία γνώρισα ανθρώπους αξιολάτρευτους πρώτα από όλα βάζω την τηλεοπτική μου γυναίκα η Άσπα, η Βέρα Μακρομαρίδου είναι ένα συγκλονιστικό παιδί πάρα πολύ ταλαντούχα δημιουργήθηκε πολύ ωραία χημεία μεταξύ μας μιλάω πάντα για αυτήν. Ήταν η τελευταία που μπήκε στο δοκιμαστικό και εγώ τα είχα ήδη μάθει πολύ καλά το κείμενο οπότε όταν ήρθε και το μάθαινε τη βοηθούσα». Συνέχισε λέγοντας πόσο υπέροχη ήταν η συνεργασία του με το Σασμό «Ήταν υπέροχο το συνεργείο οι σκηνοθέτες είναι όλη η ομάδα μία υπέροχη ομάδα τους Έχω αγαπήσει και πέτυχαν εξαιρετικά ήταν μία υπέροχη συνεργασία».

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς