Αρχική Διασημότητες Παύλος Ασπρογέρακας: «Αν κέρδιζα το έπαθλο θα βοηθούσα κόσμο που έχει ανάγκη»

Παύλος Ασπρογέρακας: «Αν κέρδιζα το έπαθλο θα βοηθούσα κόσμο που έχει ανάγκη»

0

Είναι νέος όμορφος ταλαντούχος και καλό παιδί. Ο λόγος για τον Παύλο Ασπρογέρακα. Ο νεαρός τραγουδιστής μίλησε στη δημοσιογράφο Άννα Τσιάλτα και στο bizznews.gr και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ξεκίνημα του και στη συμμετοχή του στο X-factor.

Πως ξεκίνησε η μουσική στην ζωή σου;

Με μεγάλωσε η γιαγιά μου την οποία λάτρευα και μου ζήταγε να τις τραγουδάω συνέχεια. Πήρα μια κιθάρα και άρχισα να την γρατζουνάω. Και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα ΄όταν ήμουν μόλις 5 ετών…

Πότε αποφάσισες να ασχοληθείς με το τραγούδι;

Στο δημοτικό σε εργασία του σχολείου μας ζήτησαν να διαβάσουμε ένα κείμενο και να γράψουμε ότι μας έρχεται στο μυαλό. Εγω έγραψα μουσική και στοίχους. Ένα τραγούδι λοιπόν ήταν η πρώτη μου παρουσίαση και η πρώτη μου δουλειά !!

Γιατί πήγες σε τάλεντ σόου; Αν κέρδιζες;

Για να με γνωρίσει ο κόσμος. Έκανα μια προσπάθεια μέσα από την τηλεόραση να δοκιμάσω την φωνή μου. Αυτό ήθελα αυτό έκανα.

Δόξα το θεω η οικογένεια με μεγάλωσε με τέτοιο τρόπο ώστε να είμαι καλά, και να κάνω ότι μπορώ για τον εαυτό μου. Αν κέρδιζα θα έκανα ένα ωραίο ξεκίνημα και τα χρήματα θα προσπαθούσα να βοηθήσω δικούς μου ανθρώπους που θα χρειαζόταν την βοήθεια μου. Υπάρχει αρκετός κόσμος εκεί έξω που χρειάζεται βοήθεια !!

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο bizznews.gr

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς