Αρχική Διασημότητες ΑΝΔΡΕΑΣ GNTM 3: Το βιογραφικό και η ηλικία του

ΑΝΔΡΕΑΣ GNTM 3: Το βιογραφικό και η ηλικία του

0

Το βιογραφικό και ηλικία του Ανδρέα από το GNTM 3

Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος μεγάλωσε στην Αμαλιάδα και σπουδάζει στο τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου & Ποτών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Ποια είναι η ηλικία του; Την ηλικία του θα τη βρείτε στο τέλος του άρθρου.

Ο Ανδρέας αποφάσισε να ασχοληθεί με το modelling όταν πηγαίνοντας να βγάλει φωτογραφίες για το αθλητικό του δελτίο, ο φωτογράφος του είπε ότι έχει προοπτική να γίνει μοντέλο. Τους τελευταίους μήνες έχει καταφέρει να κάνει κάποιες επαγγελματικές φωτογραφίσεις και να ταξιδέψει στο εξωτερικό.

Στο GNTM ήρθε γιατί του αρέσει ο ανταγωνισμός και θέλει να ζήσει τις πιο ακραίες δοκιμασίες. Στόχος του είναι να φτάσει στην κορυφή με προσεκτικά και σταθερά βήματα. Του αρέσουν το μπάσκετ, τα βιντεοπαιχνίδια, το θέατρο και το beatboxing. Για τον Ανδρέα το GNTM είναι ένα λευκό, ημίγλυκο κρασί, που θέλει να απολαύσει, μέχρι την τελευταία του σταγόνα.

Motto: if you are good at something, never do it for free”

Στο εισαγωγικό του βίντεο ο Ανδρέας είπε: “Ονομάζομαι Αθανασόπουλος Ανδρέας, κατάγομαι από την Αμαλιάδα. Σπουδάζω στην Αθήνα Επιστήμη Οίνου, Αμπέλου και Ποτών. Είμαι στο δεύτερο έτος. Ο πατέρας μου έχει φυτώριο Αμπέλου οπότε η Οινολογία για εμένα ήταν μια εύκολη επιλογή. Τον τελευταίο ένα χρόνο ασχολούμαι επαγγελματικά με το μόντελινγκ και είχα την τύχη να ταξιδέψω στο Μιλάνο και να συνεργαστώ με μεγάλους οίκους μόδας . Στόχος μου στο GNTM είναι να εμπλουτίσω τις εμπειρίες μου και να συνεργαστώ με πάρα πολύ καλούς φωτογράφους και σχεδιαστές της Ελλάδας. Το δυνατό μου σημείο είναι ότι ό’τι αναλάβω να φέρω εις πέρας θα το κάνω τέλεια. Την κυρία Καγιά θα την παρομοίαζα με ένα φρουτώδες κρασί. Τον κύριο Σκουλό με ένα κρασί με σώμα και στυβαρότητα. Ο κύριος Μπράτης μου θυμίζει ένα σαμπανιζέ κρασί και η κυρία Ζενεβιέβ με ένα ημίγλυκο.”

Ο Ανδρέας συνέχισε λέγοντας στους κριτές: “Ασχολούμαι τον τελευταίο χρόνο με το μόντελινγκ. Όλα ξεκίνησαν επειδή από μικρή ηλικία έπαιζα μπάσκετ. Πήγα σε έναν φωτογράφο για μια μικρή φωτογραφία δελτίου και μου είπε ότι πρέπει να γίνω ή ηθοποιός ή να ασχοληθώ με το χώρο της μόδας. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα ιδέα από αυτά. Ήμουν άσχετος δεν είχα ιδέα και προφανώς η πρώτη μου απάντηση ήταν ότι δεν νομίζω ότι είμαι εγώ για αυτά. Ήμουνα αθλητικός τύπος και τελικά μπορώ να πω ότι είμαι πάρα πολύ τυχερός για το πώς πήγε. Τον πρώτο μήνα που ξεκίνησα κατάφερα να κλείσω ένα πρακτορείο στην Ιταλία, οπότε έκανα το πρώτο μου ταξίδι στο Μιλάνο στο πρώτο Fashion Week. H αλήθεια είναι ότι δεν μου έκατσε, αλλά δούλεψα για Trussardi. ”

Ο Ανρέας πρόσθεσε: “Γενικά θεωρώ στη ζωή μου ότι όταν φτάσω σε μία ηλικία θέλω να λέω ότι έζησα αρκετές εμπειρίες, οπότε δεν νομίζω ότι μπορείς καθημερινά να βρεις δοκιμασίες που κάνετε εδώ πέρα. Δηλαδή πότε θα κάνεις κατακόρυφη πασαρέλα; Πότε θα κάνεις φωτογραφίσεις με φίδια; Μου αρέσει και η μόδα και η αδρεναλίνη. Κάτι που μπορεί να τα συνδυάζει και τα δύο.”

Ο Ανδρέας όταν εμφανίστηκε το μαγιό ένιωσε αμηχανία γνωρίζοντας ότι θα σχολιάσουν το σώμα του. Μετά από τις πόζες του οι κριτές σχολίασαν:

Μπράτης: ” Έχει απολύτως το περπάτημα μοντέλου.”

Ζενεβιέβ: “Μπορώ να σε υιοθετήσω κιόλας να ξέρεις, δεν είναι ανάγκη, μπορούμε να σε περάσουμε και στην επόμενη φάση, να έρθεις και στο σπίτι μας, να σε κεράσουμε και γλυκό του κουταλιού.”

Σκουλός: “Συμμερίζομαι τον ενθουσιασμό των άλλων δίπλα μου εδώ που με κοιτάνε τώρα έτσι. Βλέπω το πρόσωπό σου είναι πάρα πολύ ωραίο. Έχεις μια αθωότητα των 80s με το μαλλάκι, τα μάτια, τα χειλάκια, μυτούλα, όλα σωστά. Βλέπω το πρόβλημα στο σώμα που σου είπα θέλω να βάλεις μαγιό γιατί κάτι βλέπω που δεν μου αρέσει. Εξακολουθεί να μη μου αρέσει αυτό που βλέπω. Δε φτάνει μόνο η ομορφιά, θέλει και κάτι άλλο, θέλει να δουλέψεις το κορμί σου.”

Ο Ανδρέας απάντησε στα σχόλια του Σκουλού: “Ουσιαστικά όταν έδινα πανελλήνιες, επειδή έπαιζα χρόνια μπάσκετ και είχα σταματήσει να παίζω για να διαβάσω είχα πάρει 20 κιλά. Οπότε γενικά τα τελευταία χρόνια είμαι ακόμα σε αυτή την περίοδο. Ουσιαστικά τα έχω χάσει και προσπαθώ σιγά σιγά να ασχοληθώ με το σώμα μου. Δεν είναι ότι το αμέλησα.”

Ζενεβιέβ: ” Είσαι ένα πανέμορφο πλάσμα, πραγματικά εγώ έχω πάθει λιγάκι σοκ. Λατρεύω τα μαλλιά σου, αυτά τα μαγουλάκια σου, το ότι είναι ροζ, τα τέλεια χείλια, η τέλεια μυτερή μυτούλα που κάνει λίγο αλεπουδίσια. Το σώμα σου δεν είναι το πιο τέλειο σώμα αλλά πραγματικά έχω βαρεθεί και τα τέλεια σώματα. Είσαι ψηλός, κάποια στιγμή μπορεί και να γυμναστείς. Δεν είναι ανάγκη όλοι να είμαστε φέτες σε αυτή τη ζωή. Υπάρχουν και αυτοί που είμαστε όμορφοι χωρίς να είμαστε φέτες.”

Μπράτης: “Έχεις μια φρεσκάδα, μου αρέσει πολύ ο τρόπος που επικοινωνείς από την πρώτη στιγμή που μπήκες μέσα. Είσαι ένα νέο παιδί το οποίο όμως έχει και μια ωριμότητα, φαίνεται ακόμα και από τις πόζες σου αυτό.”

Καγιά: “Ανδρέα μου. Αυτό που σπουδάζεις είναι αυτό που συμβαίνει μαζί σου. Εσύ παρόλο που διαθέτεις όλα αυτά τα προσόντα τα μεγαλώνεις σαν το καλό παλιό κρασί. Υπάρχουν κάποια μικρά πράγματα που πρέπει να κάνουμε, αλλά για εμένα διαθέτεις star quality που αυτό είναι το πιο μεγάλο όλων. Φυσικά και ΝΑΙ.

Ο Ανδρέας πήρε τέσσερα ΝΑΙ. Πόσο χρόνων είναι ο Ανδρέας Αθανασόπουλος; Είναι 19 ετών.

Δείτε εδώ τα βιογραφικά και τις ηλικίες όλων των παικτών

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς