Αρχική Διασημότητες Η Άννα Βίσση στους Παξούς, με την καλύτερη παρέα

Η Άννα Βίσση στους Παξούς, με την καλύτερη παρέα

0

Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ, η εκτυφλωτικά λαμπερή και σπουδαία ερμηνεύτρια, η μία και μοναδική Άννα Βίσση σε ένα διάλειμμα μεταξύ των επετειακών συναυλιών που διοργανώνει σε όλη την Ελλάδα για να γιορτάσει τα 50 χρόνια της επιτυχημένης καριέρας της, βρέθηκε μαζί με τον πολύ αγαπητό της φίλο, τον γνωστό επιχειρηματία Χρύσανθο Πανά σ’ έναν επίγειο παράδεισο, που δεν είναι άλλος από το μαγευτικό νησί των Παξών!!

Η Άννα Βίσση ανεβάζει συνέχεια φωτογραφικό υλικό και ιστορίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μας χαρίζει χαμόγελα ευτυχίας και χαράς. Απολαμβάνει τον ελληνικό ήλιο και τη θάλασσα που όμοια τους δεν υπάρχουν στον κόσμο και δείχνει ήρεμη και χαλαρή!

Η τραγουδίστρια δεν αποχωρίζεται ούτε στις διακοπές το απαράμιλλο στυλ της που την έχει καθιερώσει και σαν fashion icon και την κάνει να ξεχωρίζει και να εντυπωσιάζει! Φυσικά, θα πρέπει να δώσουμε τα εύσημα και στην μονάκριβη κόρη της, την Σοφία Καρβέλα, η οποία είναι και στιλίστρια και έχει συμβάλλει και αυτή στο πολύ ιδιαίτερο στυλ της μητέρας της. Η Άννα Βίσση, μάλιστα, ανάρτησε μια φωτογραφία απευθυνόμενη στην αγαπημένη της κόρη, γράφοντας στη λεζάντα: «Sofia would love this picture… right?»

Η έκπληξη, όμως, που ενθουσίασε τους ακόλουθους της τραγουδίστριας ήταν η συνάντηση με τον υπερταλαντούχο και αισθητικά εκλεπτυσμένο δημιουργό, σκηνοθέτη και ηθοποιό, τον δημοφιλή Χριστόφορο Παπακαλιάτη! Η Άννα ανάρτησε μια φωτογραφία μαζί του γράφοντας στη λεζάντα: «relating…». Ας μην ξεχνάμε πως ο Χριστόφορος έχει αναδείξει μέσα από τις σειρές του τις ομορφιές του νησιού και έχει βοηθήσει στην αύξηση του τουρισμού στο σχετικά άγνωστο μέχρι πρότινος νησί. Πλέον οι Παξοί βουλιάζουν από κόσμο, που σπεύδουν να απολαύσουν τα γαλαζια νερά και την σπάνια ομορφιά τους. Να σημειωθεί πως ο δημιουργός του «Maestro» και άλλων μεγάλων επιτυχιών έχει καταγωγή από τους Παξούς, διαθέτει δικό του σπίτι και πως η μητέρα του διαθέτει καταλύματα στο νησί. Τα γυρίσματα του 2ου κύκλου της δημοφιλούς σειράς «Maestro», που λαμβάνουν χώρα στο νησί έχουν ολοκληρωθεί και ο δημιουργός ήταν εκεί για λίγες στιγμές ανάπαυλας!

Να θυμίσουμε ότι η απόλυτη Άννα Βίσση θα δώσει μια μεγάλη συναυλία στο Ηρώδειο τον Σεπτέμβριο, η οποία έγινε sold out μέσα σε 48 ώρες! …Γιατί ό,τι έχουμε ζήσει, το έχει πει η Βίσση!

Δείτε τις φωτογραφίες

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς