Αρχική Διασημότητες James Καφετζής: Το βιογραφικό και η καταγωγή του

James Καφετζής: Το βιογραφικό και η καταγωγή του

0
Το βιογραφικό και η καταγωγή του James Καφετζή

O James Καφετζής είναι ένας από τους παίκτες του Survivor, που αρχικά γνωρίσαμε το 2021. Τότε είχε αποχωρήσει με τη θέληση του από το παιχνίδι, ενώ 3 χρόνια μετά, ξανά μπαίνει δυναμικά στο Survivor 2024. 

  • Η ηλικία του James Καφετζής και το βιογραφικό του

Ο 27 χρονος επιχειρηματίας είναι από τη Ρόδο. Δουλεύει στην οικογενειακή επιχείρηση, που ασχολείται με ναυτιλιακά είδη, τουριστικά ιστιοφόρα και διοργανώνει πάρτι σε πλοία. Έχει σπουδάσει φαρμακευτική χημεία στην Αγγλία. Αγαπά πολύ τα ταξίδια, πρόσφατα μάλιστα έμεινε ένα μήνα στο Τόκιο όπου εξασκήθηκε στην τέχνη του Sushi Sef.

Aποτελεί, αναμφισβήτητα, έναν από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του Survivor 2021 για το μυαλό, τη στρατηγική αλλά και την αγωνιστικότητα του και φέτος επιστρέφει δυναμικά για να συζητηθεί και πάλι. Το 2021 αποχώρησε οικειοθελώς, αλλά φέτος έρχεται να ολοκληρώσει αυτό που άφησε στην μέση.

Η τελευταία του ανάρτηση στο instagram πριν αποχωρήσει για το Survivor, ήταν ένα βίντεο με την πίτσα Dominos. Συγκεκριμένα έγραψε: «Το τελευταίο μεγάλο μου γεύμα πρώτου ξεκινήσω δίαιτα, εννοείται είναι από τη Dominos Pizza @dominosgreece ! Παρήγγειλε κ εσύ μέσω της @wolt.greece greece για να απόλαυσεις τις αγαπημένες σου 🍕🍕, τώρα και στην Ρόδο!»

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς