Αρχική Διασημότητες Κίμων Κουρής: Αυτός είναι ο Μπρούνο, ο 15χρονος σκύλος του

Κίμων Κουρής: Αυτός είναι ο Μπρούνο, ο 15χρονος σκύλος του

0

Ο Κίμων Κουρής είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς τις γενιάς τους, που τον βλέπουμε να πρωταγωνιστεί στη σειρά «Παγιδευμένοι», έχοντας το ρόλο του εισαγγελέα, Σταύρου Μαυρίδη.

Ο Κίμων Κουρής έχει μοιραστεί πολλές στιγμές με τον Μπρούνο στα social media, δείχνοντας την αγάπη και τη φροντίδα που του προσφέρει. Η παρουσία του σκύλου του έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του, προσφέροντας του συντροφιά και υποστήριξη σε κάθε στιγμή.

«Αυτός είναι ο Μπρούνο και είναι 14 χρονών και τον έχω από 28 ημερών. Έχουμε μεγαλώσει μαζί κυριολεκτικά» είχε πει στην εκπομπή The2NightShow. «Ως παιδί είχα και εγώ όλα τα όλα τα ζώα, εκτός από σκύλο, δηλαδή περάσαμε από χαμστεράκι, από χρυσόψαρο, παπαγαλάκι, γατί, σκυλί όμως ποτέ και το είχα απωθημένο. Νομίζω ότι ήταν ό, τι καλύτερο έχω κάνει στη ζωή μου. Ήταν μια απόφαση συνειδητή που δεν μετάνιωσα ποτέ, γιατί θεωρώ ότι άλλαξα σαν άνθρωπος έχοντας σκύλο. Πέρα από το ότι έγινα ένας πιο  υπεύθυνος άνθρωπος και πιο ευαίσθητος, άρχισα να μπαίνω στη διαδικασία του ότι πρέπει να φροντίσω ένα ζώο.. το οποίο είναι συγκινητικό κατά τη γνώμη μου, το ότι δεν έχει κανέναν άλλο σε αυτό τον κόσμο, πέρα από το αφεντικό, πέρα από μένα που δεν τον αντιμετώπισα ποτέ ως αυθεντικό. Είναι και μία είναι ανιδιοτελής αγάπη που ότι και να κάνεις το σκύλο πάντα θα σ’αγαπάει» δήλωσε.

Δείτε κάποιες από τις φωτογραφίες που έχει μοιραστεί με τους Διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς