Αρχική Τηλεόραση Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Η δολοφονία της Βιολέτας μπροστά στα μάτια του...

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Η δολοφονία της Βιολέτας μπροστά στα μάτια του Λυκούργου ενισχύει τις υποψίες τού Κουράκου

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η γη της ελιάς» θα δούμε πως η Άννα μαθαίνει με ανακούφιση πως ο φάκελος της δολοφονίας του Ανέστη έκλεισε και τρέχει να μεταφέρει τα νέα στην Ευτυχία. Ο Αλέξης βλέπει τη Μυρτάλη αγκαλιά με τον Χρήστο και «τρελαίνεται»…Διαβάστε αναλυτικά στο www.nto-re-mi.gr:

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ο Λυκούργος δίνει στον αστυνόμο τη δική του εξήγηση για το δαχτυλίδι με το οικόσημο των Βρεττάκων που φοράει ο δολοφόνος στο βίντεο. Οι ημέρες της Αθηνάς στη φυλακή περνούν δύσκολα και την κάνουν να καταλάβει ότι ο μόνος τρόπος για να μην κινδυνεύει εκεί μέσα είναι να κάνει συμμαχίες.

Ο Φίλιππος και η Βασιλική αργούν να γυρίσουν και δεν απαντούν στα τηλέφωνά τους, προκαλώντας ανησυχία στη Χάιδω, η οποία ειδοποιεί αμέσως τον Λυκούργο. Οι ώρες περνούν και το ζευγάρι παραμένει εξαφανισμένο. Τότε, η Χάιδω ζητά τη βοήθεια του αστυνόμου Κουράκου, ενώ ειδοποιεί και τον Στάθη. Η αδελφή του Δημήτρη, η Ηρώ, πηγαίνει στο σπίτι του Ισίδωρου και του κάνει μία ανέντιμη πρόταση που αφορά στη δίκη. Ο Κουράκος πιέζει με ερωτήσεις την Ευτυχία, σε σχέση με τον φόνο του Ανέστη, κι εκείνη αναγκάζεται να παραδεχτεί κάποια γεγονότα. Η δίκη της Αθηνάς ξεκινά και οι πρώτες καταθέσεις από τον Κουράκο και την Ηρώ την «καίνε». Η Βιολέτα, μετά τη δολοφονία της φίλης της, είναι έντρομη και ζητά να συναντηθεί με τον Λυκούργο προκειμένου να την προστατέψει. Το ραντεβού αυτό, όμως, θα βαφτεί με αίμα. 

Η δολοφονία της Βιολέτας μπροστά στα μάτια του Λυκούργου ενισχύει τις υποψίες τού Κουράκου πως το συγκεκριμένο κύκλωμα δεν αστειεύεται και σκοτώνει χωρίς δισταγμό προκειμένου να καλύψει τα ίχνη του. Η Αγγελική έχει σκορπίσει χαμόγελα στο σπίτι των Βρεττάκων και ο Μάνος, ξετρελαμένος μαζί της, αναλαμβάνει να τη συνοδεύσει την πρώτη της ημέρα στο σχολείο. Ο Στάθης προτείνει στον Δημοσθένη να συμπεριλάβει τον Άρη στην παράταξή του κι εκείνος δέχεται να τον γνωρίσει, παρόλο που το μυαλό του είναι στη δίκη της Αθηνάς. Η δίκη συνεχίζεται με τις καταθέσεις μαρτύρων, οι οποίοι επιβεβαιώνουν γεγονότα που επιβαρύνουν τη θέση της Αθηνάς. Διαβάστε τη συνέχεια.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς