Αρχική Τηλεόραση ΕΛΙΦ: Η οικογένεια χρεοκοπεί, η Χουμεϊρά δεν μπορεί να σταματήσει να κλαίει...

ΕΛΙΦ: Η οικογένεια χρεοκοπεί, η Χουμεϊρά δεν μπορεί να σταματήσει να κλαίει και ο Κερέμ είναι οργισμένος

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΕΛΙΦ θα δούμε πως η οικογένεια Χακτανίρ έχει χρεοκοπήσει. Είναι όλοι πολύ λυπημένοι. Η Χουμεϊρά δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Ο Κερέμ είναι οργισμένος και πετάει αντικείμενα. Δείτε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά στα επεισόδια:

Πέμπτη 6/10 – Επεισόδια 1157 + 1158

Ο Κερέμ και η Ασλί μιλούν για τα συναισθήματά τους. Η Κιγιμέτ αντιμετωπίζει τη Ράνα και της λέει ότι ξέρει για το σχέδιό της και ζητάει χρήματα για να μη μιλήσει σε κανέναν. Η Ράνα συμφωνεί να της δώσει τις μετοχές της εταιρείας. Ο Κερέμ και η Χουμεϊρά περιμένουν τον Μαχίρ και τη Ράνα. Μιλούν για τη Μελέκ και την Ελίφ και αποφασίζουν να τους δώσουν μετοχές από την εταιρεία, όπως τους αξίζει, για να αποκαταστήσουν την αδικία, που είχε διαπράξει ο πατέρας τους. Η Μελέκ λέει στον Μαχίρ ότι είναι κοντά στο να εντοπίσει τον γιο της Κιγιμέτ, τώρα έχει ένα από  μανικετόκουμπα του στην κατοχή της. Ο Μαχίρ αγχώνεται.

Ο Τουφάν θέλει χρήματα από τη Ζουλιντέ, δηλαδή τα χρυσά κοσμήματα που της έκαναν δώρο στον γάμο της και σε αντάλλαγμα υπόσχεται να μην τον δει ποτέ ξανά στη ζωή της. Η Ζουλιντέ δεν λέει τίποτα στη Λεμάν αλλά εκείνη γνωρίζει ήδη την πρόταση του Τουφάν γιατί αυτό ήταν το σχέδιό της από την αρχή. Η Ράνα καθυστερεί στη συνάντηση αλλά τελικά εμφανίζεται. Δέχονται ένα τηλεφώνημα από την αστυνομία. Η Ράνα παραδίδει τις μετοχές στην Κιγιμέτ και τη συμβουλεύει να τις διαθέσει σε σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς η εταιρεία θα πέσει πολύ σύντομα. Ο Κερέμ και η Χουμεϊρά έρχονται στην έπαυλη και ομολογούν ότι η συνεργασία που έκαναν με την αμερικανική εταιρεία τους έκανε να χρεοκοπήσουν και να χάσουν τα πάντα. Όλοι, ακόμα και η Κιγιμέτ, που έχει ακόμα στα χέρια της τις μετοχές, είναι σοκαρισμένοι…

Η οικογένεια Χακτανίρ έχει χρεοκοπήσει. Είναι όλοι πολύ λυπημένοι. Η Χουμεϊρά δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Ο Κερέμ είναι οργισμένος και πετάει αντικείμενα. Η Ματσιντέ θέλει να παραμείνει δυνατή, αλλά νιώθει άσχημα καθώς πρέπει να φύγει από το σπίτι της. Δεν τη νοιάζουν τα χρήματα. Θέλει απλώς να είναι ενωμένη η οικογένειά της. Οι υπάλληλοι της εταιρίας επισκέπτονται στην έπαυλη την οικογένεια  και τους δηλώνουν ότι δεν είναι μόνοι, σε αυτή την τόσο δύσκολη στιγμή. Η Κιγιμέτ αγχώνεται καθώς πιστεύει ότι δεν υπάρχουν λεφτά πια για να διεκδικήσει και δεν ξέρει τι να κάνει. Η Χουμεϊρά και η Μελέκ εξακολουθούν να προσπαθούν να αποκαλύψουν τα ψέματα της Κιγιμέτ.

Ο Λεβέντ ανακαλύπτει ότι δεν υπάρχει γιος της Κιγιμέτ καταγεγραμμένος σε κανένα κρατικό αρχείο.  Ο Τουφάν πρότεινει  στη Ζουλιντέ να του δώσει τα κοσμήματά της για να φύγει για πάντα από τη ζωή της. Η Λεμάν είναι συνεργός του Τουφάν σε αυτό το σχέδιο και προσπαθεί να πείσει τη Ζουλιντέ να τα δώσει στον Τουφάν. Αλλά η Ζουλιντέ δεν θέλει να κάνει κάτι κρυφά από τον σύζυγό της. Η συνείδησή της δεν την αφήνει να το κάνει παρόλο που θέλει να ξεφορτωθεί πολύ τον Τουφάν. Δεν εμπιστεύεται όμως τον Τουφάν και τις υποσχέσεις του. Η Λεμάν λέει ότι αν ξανασυμβεί κάτι στον γιο της εξαιτίας αυτού του ανθρώπου, δεν θα συγχωρήσει ποτέ ξανά τη Ζουλιντέ. Η Ζουλιντέ δεν μπορεί να αποφασίσει τι να κάνει. Είναι μπερδεμένη και ταραγμένη… ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς