Αρχική Τηλεόραση ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ: Ο Πέτρος βρίσκει τη Σύλβια με τον Σώτο...

ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ: Ο Πέτρος βρίσκει τη Σύλβια με τον Σώτο στο κρεβάτι

0

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς Χαιρέτα μου τον Πλάτανο που θα προβληθεί την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου θα δούμε πως ο Πέτρος βρίσκει τη Σύλβια με τον Σώτο στο κρεβάτι, και ο Σώτος, που προσπαθεί να του εξηγήσει πως… δεν είναι αυτό που νομίζει, κάνει τη Σύλβια έξαλλη. Δείτε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά:

Στο προηγούμενο επεισόδιο είχαμε δει πως η Βαλέρια στήνει μια fake αυτοκτονία για να φέρει τον παπά με τα νερά της και η Καλλιόπη στήνει έναν ακόμα καβγά με τον Χαραλάμπη και ο Τυμπανιστής μαθαίνει πού βρίσκεται το αυθεντικό αβγό… από σπόντα!

Ο Πέτρος βρίσκει τη Σύλβια με τον Σώτο στο κρεβάτι, και ο Σώτος, που προσπαθεί να του εξηγήσει πως… δεν είναι αυτό που νομίζει, κάνει τη Σύλβια έξαλλη. Κι ενώ η Σύλβια πάνω στα νεύρα της παίρνει τα βουνά, ο Σίμος απαιτεί από τον Παναγή να πάρει θέση στον πόλεμο με το κοινόβιο και οι δυο φίλοι καταλήγουν… από δυο χωριά χωριάτες. Η Βαλέρια θέλει να μπει στον ίσιο δρόμο με τη βοήθεια του παπά μας, που κινδυνεύει να βγει από αυτόν μια και καλή, με τόσα πάρε δώσε με τη βελζεβούλα. Την ίδια ώρα, στο κοινόβιο, ο Πέτρος και ο Τυμπανιστής κάνουν αγώνα δρόμου για το ποιος θα βρει πρώτος το πολύτιμο αβγό, μόνο που η τύχη για μια ακόμα φορά δεν είναι με το μέρος τους… Η Σύλβια επιστρέφει πάνω στην ώρα και πιάνει τη Βαλερίτα στα πράσα, έτοιμη να βάλει χέρι στο πολύτιμο αβγό Φαμπερζέ! Δείτε όλες τις εξελίξεις της σειράς

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς