Αρχική Τηλεόραση Η γη της ελιάς: «Πως θα σου φαινόταν να υιοθετήσετε την Αγγελική;»

Η γη της ελιάς: «Πως θα σου φαινόταν να υιοθετήσετε την Αγγελική;»

0

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς Η γη της ελιάς θα δούμε πως ο Ιάκωβος ξεκινά τους αποχαιρετισμούς, καθώς η ημέρα της αποχώρησής του έχει φτάσει. Στο παρακάτω άρθρο του nto-re-mi.gr θα δείτε όλες τις εξελίξεις:

Επεισόδιο 224 – Δευτέρα 27/6/22.  Η Αρετή ξεσπά κατά δικαίων και αδίκων μετά την αποχώρηση του Στέφανου. Μαλώνει με τον Στάθη, τη Βασιλική, ακόμα και με τη Χρυσούλα. Γυρεύει παρηγοριά στην Ασπασία, αλλά ο Δημοσθένης της ξεκαθαρίζει πως δεν θα ανεχτεί άλλα κλάματα. Ο Δημήτρης συνεχίζει τις απειλές στην Αθηνά, ενώ ο Κουράκος ενημερώνεται για τις ύποπτες επαφές του με τον Ανέστη. Ο Ιάκωβος ξεκινά τους αποχαιρετισμούς, καθώς η ημέρα της αποχώρησής του έχει φτάσει. Ο Λυκούργος είναι ο πιο απαρηγόρητος όλων και η Χάιδω με την Ισμήνη προσπαθούν να του φτιάξουν το κέφι. Η Εύα αποφασίζει να χτίσει την οικοδομή στο Πόρτο Κάγιο, αλλά αρνείται να ξαναγυρίσει στον Στάθη, παρόλες τις πιέσεις του. Δείτε το τρέιλερ.

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως η Μαργαρίτα έχει απομακρυνθεί από τον Αλέξη με σκοπό να τον ταρακουνήσει, αλλά η ψυχολογία της είναι πολύ πεσμένη και κάνει ένα έντονο ξέσπασμα μπροστά στη Χάιδω. Η Εύα συνεχίζει να μην πιστεύει τον Στάθη και κρατά απόσταση ασφαλείας. Η Μυρτάλη ανακοινώνει σε όλους ότι θέλει να παίρνει αποφάσεις στην επιχείρηση ως ισότιμη συνέταιρος,

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς