Αρχική Τηλεόραση Η γη της ελιάς: «Για να μην μπλέξεις εσύ θα αφήσεις το...

Η γη της ελιάς: «Για να μην μπλέξεις εσύ θα αφήσεις το παιδί να το υιοθετήσει ο οποιοσδήποτε;»

0

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς Η γη της ελιάς θα δούμε πως ο Στέφανος αποχαιρετά τον Στάθη και τη Βασιλική, και όλα δείχνουν ότι οι σχέσεις τους έχουν ξαναβρεί τις παλιές τους ισορροπίες. Στο παρακάτω άρθρο του nto-re-mi.gr θα δείτε όλες τις εξελίξεις:

Επεισόδιο 223 – Παρασκευή 24/6/22. Η Μυρτάλη ανακοινώνει σε όλους ότι θέλει να παίρνει αποφάσεις στην επιχείρηση ως ισότιμη συνέταιρος. Αυτή τη φορά, όμως, θα τους βρει όλους απέναντί της, ακόμα και την Ιουλία. Ο Στέφανος αποχαιρετά τον Στάθη και τη Βασιλική, και όλα δείχνουν ότι οι σχέσεις τους έχουν ξαναβρεί τις παλιές τους ισορροπίες. Η Αρετή, απτόητη, αποφασίζει να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο της Ασπασίας, «χρησιμοποιώντας» και την Αντιγόνη. Δίνει μια κακοπαιγμένη παράσταση και υποκρίνεται ότι παθαίνει έμφραγμα, αλλά δυστυχώς για εκείνη ο Στέφανος θα καταλάβει το ψέμα της και θα την ξεσκεπάσει. Δείτε το τρέιλερ.

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως ο Λυκούργος δεν πείθεται από τις δικαιολογίες που προβάλλει ο Ιάκωβος για την απόφασή του να φύγει μόνιμα για την Ισπανία. Η Μαργαρίτα έχει απομακρυνθεί από τον Αλέξη με σκοπό να τον ταρακουνήσει, αλλά η ψυχολογία της είναι πολύ πεσμένη και κάνει ένα έντονο ξέσπασμα μπροστά στη Χάιδω. Η Εύα συνεχίζει να μην πιστεύει τον Στάθη και κρατά απόσταση ασφαλείας.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς